Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Luxusné bývanie a výhľad na hrad: Dostane srdce Bratislavy najkrajšiu modernú budovu?

V centre Eurovea City vyrastá architektonicky zaujímavý projekt.

10.08.2023 06:00
Ganz House Foto:
Vizualizácia projektu Ganz House v Eurovea City v Bratislave.
debata

Centrum bratislavského downtownu obohatí nový multifunkčný komplex Ganz House. Štýlový projekt ponúkne jedinečnú kombináciu prémiového bývania, moderných butikových kancelárií a exkluzívnych obchodných a gastronomických prevádzok.

Vyrastie hneď vedľa Slovenského národného divadla, v tesnej blízkosti Eurovea, najväčšieho nákupného centra na Slovensku. Nová štvrť Eurovea City tak svojou polohou, vybavenosťou a infraštruktúrou vytvorí nový ťažiskový bod hlavného mesta.

Kriminálka Anděl Čítajte aj Režisér Bebjak žne úspechy v Česku. Pokračovať bude jeho legendárny seriál, nastavil nové štandardy kriminálok

„Prémiový Ganz House má právoplatné stavebné povolenie a bude tým najlepším zo súčasného dizajnu a architektúry,“ uvádza developerská spoločnosť J&T Real Estate.

Polyfunkčný projekt bude vsadený do srdca novej mestskej zóny. Architektonicky zaujímavá stavba ponúkne rezidencie s výhľadom na Bratislavský hrad a kancelárie najvyššieho štandardu v blízkosti dunajskej promenády, priamo na novom mestskom bulváre Pribinova od slávnej barcelonskej architektky Beth Galí.

Budova na trojuholníkovom pozemku, vymedzenom Pribinovou a Čulenovou ulicou, pozostáva z rezidenčnej časti, ktorá ponúkne limitovaný počet 66 bytov vo vysokom štandarde, a administratívnej časti. S výstavbou JTRE začne čoskoro, dokončenie je plánované v roku 2024.

Pozrite si vizualizáciu projektu Ganz House:
Vizualizácia projektu Ganz House Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Vizualizácia projektu Ganz House v Eurovea City...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #J&T Real Estate #eurovea city #developerský projekt #Ganz House