Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Orange chce osviežiť svoju značku. Začína spoluprácu s novou reklamnou agentúrou

Do ‚tendra roka‘ sa zapojilo päť reklamných agentúr.

21.07.2023 00:00
Orange Slovensko Foto:
debata (1)

Novou kreatívnou a digitálnou agentúrou Orangeu sa po úspešnom tendri stal MADE BY VACULIK, ktorý čoskoro prinesie nový dlhodobý komunikačný koncept operátora, ktorý bude v sviežom duchu. Počas uplynulých troch rokov zastrešovala komunikáciu Orangeu agentúra Elite Monday Lovers. Nová agentúra sa svojej úlohy zhostí už od 1. augusta 2023.

napoleon, Čítajte aj Génius, stratég, šialenec, cisár: K divákom mieri veľkofilm, ktorý prvými zábermi vyráža dych

„Sme veľmi radi, že práve MADE BY VACULIK sa stane naším partnerom v ďalšom budovaní našej značky. V rámci tendra ich tím výborne popasoval s náročnou úlohou, ktorej súčasťou bolo ukázať ich pohľad na dlhodobý pozicioning Orangeu ako lídra na telekomunikačnom trhu, rozpracovať ho pre jednotlivé komunikačné kanály a pretaviť do nového komunikačného konceptu,“ hovorí Pawel Galej, Chief Commercial B2C Officer spoločnosti Orange. Do výberového konania vypracovalo zadanie päť agentúr.

Matthias Settele Čítajte rozhovor Šéf televízie Markíza: Za úspechom stojí jeden tím, jedna vášeň. Ja som bol len dirigentom veľkého orchestra

„Pri napĺňaní jeho vízie využijeme nielen naše vyše 25-ročné skúsenosti s mobilnými operátormi, ale aj obrovský ľudský potenciál a skúsenosti akumulované v súčasnom agentúrnom tíme. Víťazstvo v ‚tendri roka‘ je výzvou, do ktorej sa s obrovskou chuťou okamžite púšťame.“ dodáva zakladateľ a Chairman agentúry MADE BY VACULIK Juraj Vaculík. „Štartujeme ďalšiu úspešnú kapitolu agentúry,“ reaguje Ronald Lupták, CEO MADE BY VACULIK.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Orange #reklamná agentúra