Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Bolek Polívka si zahral so synom. Bohémsky život si naplno užíva v reklame na novú značku piva

Tvárami netradičnej pivnej reklamy sú herci Bolek Polívka a jeho syn Vladimír.

13.06.2023 06:00
Bohém, Krušovice, Bolek polívka, Vladimír Polívka Foto:
Bolek a Vladimír Polívkovci na vizuáli reklamnej kampane na pivo Bohém.
debata

Pivná značka Krušovice spúšťa kampaň na podporu nového ležiaku s názvom Bohém. Jej tvárami sa stal Bolek Polívka spolu so svojím synom Vladimírom v príbehu, ktorý sa začína romanticky a končí sa divokou bohémskou párty.

„Naše zadanie bolo veľmi ambiciózne a spojené s veľkými očakávaniami, ktoré boli bezo zvyšku splnené. Chceli sme do klasických pivných pátosov priniesť trochu humoru, vystúpiť z radu konzervatívnych reklám na pivo, ale najmä podporiť vnímanú kvalitu a výnimočnosť produktu,“ hovorí Jiří Coufal, manažér značky Krušovice patriacej do portfólia spoločnosti Heineken.

Slovensky rozhlas Čítajte aj RTVS má veľké plány. V blízkej budúcnosti chce spustiť úplne novú stanicu

Kampaň na novú pivnú značku Bohém je nasadená v dvoch fázach, ktoré na seba nadväzujú. V prvom lyrickom TV spote s názvom Básnik predstavuje Vladimír Polívka produktové vlastnosti a benefity pivnej novinky. V upravených veršoch známej básne Lesná studnička (Lesní studánka) od Josefa Václava Sládka vysvetľuje príbeh pôvodu, zloženia a chuti prémiového piva. Spot sa končí záberom na jeho otca Bolka Polívku.

call my agent, vytoč môjho agenta, maštalír, Čítajte aj Jojka chystá niečo veľké: Ohlásila nakrúcanie nového seriálového formátu

Druhý spot s názvom Bohém už má úplne inú atmosféru. Vystupuje v ňom Bolek Polívka, ktorý si od začiatku do konca užíva život ako pravý bohém. Vo výpravnom spote vo filmovom štýle prichádza na koni, aby sa odviazal na nespútanej párty. Za hudobného sprievodu skupiny Carry The Throne synovi predvedie, čo to znamená žiť ako skutočný bohém.

Aktuálna kampaň pobeží do konca júna, pivná novinka sa počas leta predstaví aj na letných festivaloch a ďalších akciách. V ďalšej fáze bude pokračovať na jeseň. Televízne spoty doplnia originálne skeče v online a na sociálnych sieťach. Stratégia kampane pochádza z dielne českej agentúry Flo, na kreatíve spolupracovala aj agentúra Jinej gang. Nadväzuje na predchádzajúcu kampaň s motívom kráľovského piva, ktorá je známa aj slovenským divákom a vyzdvihuje pozitívne vlastnosti ako skutočnú podstatu kráľovského charakteru.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Bolek Polívka #reklamná kampaň #Heineken #Vladimír Polívka