Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nemusíš si vybrať len jeden, upokojuje pes Max vo vianočnej kampani O2

Vianočná ponuka O2 prináša zľavy na vybrané zariadenia.

10.11.2022 06:00
Vianočná kampaň O2 Foto:
Hlavnou tvárou vianočnej kampane O2 je pes Max.
debata

Výrazná a chytľavá melódia, sviatočná atmosféra a nechýba ani vtipný moment. To všetko dominuje vo vianočnom spote O2, kde nechýba, samozrejme, ani pes Max, ktorý zákazníkom predstavuje ponuku modrého operátora.

najhoršie vianočné filmy Čítajte aj Najhoršie z najhorších vianočných filmov, ktoré aj tak milujeme

Kampaň pre pripravila reklamná agentúra Free Andy v réžii Dana Dekana, produkciu zastrešilo Alien Studio. „Vybrať si jeden darček, keď máte taký široký výber, je niekedy ťažšie, ako sa zbaviť výraznej melódie vo vianočnej reklame. Oboje sme využili v našom spote a dozdobili novým zábavným charakterom,“ zhodnotil myšlienku kampane kreatívny riaditeľ Free Andy Juraj Bartoš.

„Tento rok sme blížiace sa sviatky poňali v O2 v duchu prispievania zákazníkom na Vianoce a pripravili sme pre nich bohatú Vianočnú ponuku. Náš zákazník dostane za každý z aktivovaných programov, ktoré v O2 využíva vianočný kupón a získa tak atraktívne zľavy na vybrané smartfóny, televízor alebo robotický vysávač. Osobne by som z tejto ponuky vyzdvihla nové O2 pods, ktoré ponúkajú rozumnú kvalitu za jedinečnú cenu,“ uviedla riaditeľka komunikácie a značky O2 Lucia Petrášová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #O2 #vianočná kampaň