Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Orange začína s vianočnou kampaňou. Do obývačiek chce vrátiť zábavu

Vianočná kampaň nadväzuje na koncept „Nájdi sa“.

06.11.2022 06:00
Orange vianočná kampaň Foto:
debata
najhoršie vianočné filmy Čítajte aj Najhoršie z najhorších vianočných filmov, ktoré aj tak milujeme

Orange si na Vianoce pre svojich zákazníkov pripravil pestrú ponuku prekvapení a darčekov, z ktorých si vyberie každý člen rodiny, podľa toho či potrebuje nový smartfón, byť neustále online alebo darček pre blízkeho.

Vianočná kampaň nadväzuje na koncept „Nájdi sa“, posúva sa však bližšie k cieľovej skupine, aby sa ľudia v príbehoch našli, ľahko sa do nich vžili a chceli ich tiež prežiť. Myšlienkou kampane je, aby sa rodina viac stretávala spolu v obývačke a zažila kopec zábavy. Rozprávačom je naďalej herec Števo Martinovič, ktorého hlas je tentokrát posunutý do rozprávkovo-magickej roviny.

Avatar: Cesta vody Čítajte aj Už sa to blíži! Nový Avatar bude dychberúci, uchváti novými vizuálnymi efektmi

„Už 25 rokov dennodenne pracujeme na tom, aby sme našim zákazníkom dokázali prinášať tie najlepšie služby, ktoré im život nielen uľahčia, ale aj spríjemnia, ktoré ich spájajú a vďaka ktorým sa zabavia. A práve spojiť všetkých členov rodiny a vrátiť zábavu tam, kde sa rodina vždy stretávala najčastejšie, do obývačky, je poslaním našich tohtoročných Vianoc, ktorému sme prispôsobili celú vianočnú ponuku,“ vysvetlil Martin Hromkovič, riaditeľ úseku marketingu pre rezidenčných zákazníkov a značky spoločnosti Orange Slovensko.

Kampaň pripravila reklamná agentúra Elite Monday Lovers. Pri príprave konceptu vychádzala z toho, že rodiny už netrávia čas spolu v obývačkách. „Hoci sú Vianoce časom tradícií a opakujúcich sa zvykov, jeden z nich sa pomaly vytráca z našich domácností, a to spoločný čas a zábava strávená v obývačke. Zabávame sa stále, ale každý po svojom. Z roka na rok sme stále viac vo svojich izbách, so svojím tabletom alebo mobilom. Čoraz menej sa bavíme s našimi najbližšími. Tohtoročná vianočná ponuka Orangeu je skvelou odpoveďou na tento problém. Zároveň je úžasnou príležitosťou ľudí motivovať, aby sa vrátili spolu do obývačiek, zabávali sa a trávili čas spolu. Celá kampaň je postavená na veľkom návrate spoločnej zábavy tam, kam patrila odjakživa. Do obývačky.“ uviedol Filip Olšovský z agentúry Elite, jeden z tvorcov konceptu kampane.

Vianočná ponuka Orangeu je platná od 21. októbra, sprevádza ju trojica vianočných spotov:

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Orange #vianočná kampaň