Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Prípad Johnny vs. Amber ožíva: Unikli zápisky z terapie, Jason Momoa bol ich hlavnou postavou

Kauza Johnny Depp versus Amber Heard po niekoľkých mesiacoch opäť ožíva.

13.10.2023 14:00
Entertainment Photos 2022, najlepšie fotky... Foto: ,
Záber z mája 2022: Herec Johnny Depp prichádza na súdny proces s exmanželkou Amber Heardovou.
debata

Ešte v júni 2022 americký súd rozhodol v procese, ktorý sledoval celý svet. Prípad slávneho Johnnyho Deppa a jeho exmanželky Amber Heard bol veľmi vypätý a plný špinavých hier aj nepríjemných prekvapení. Súd rozhodol, že Heard musí Deppovi zaplatiť 15 miliónov dolárov a on jej 2 milióny. Teraz sa objavil článok časopisu Variety, ktorý prípad opäť vyťahuje na svetlo sveta.

Johnny Depp tak de facto vyhral a do nejakej miery sa mu podarilo očistiť svoje meno. Jeho exmanželka ho totiž niekoľkokrát označila za tyrana a tvrdila, že bola obeťou domáceho násilia. Jej slová prebrali aj viaceré bulvárne noviny, jedny z nich Depp vo Veľkej Británii žaloval, v roku 2020 však prehral. Následne prišiel o množstvo spoluprác ale aj rolí vo filmoch. Po tom, čo v roku 2022 do nejakej miery očistil svoje meno, je voči nemu svet šoubiznisu ústretovejší.

loki, Čítajte viac Október na Disney+: Príprava na strašidelný Halloween a návrat najobľúbenejšieho antihrdinu!

Teraz však svet obieha správa, ktorá opäť pripomína prípad škaredého rozvodu Amber Heard a Johnnyho Deppa. Tentokrát je však do prípadu „zapletený“ aj herec Jason Momoa, známy z filmu Aquaman. Práve počas natáčania druhého dielu tohto filmu malo dôjsť k situácii, ktorú opisuje časopis Variety.

Časopis má k dispozícii zápisky z terapie Amber Heard, na ktoré sa mali poskladať fanúšikovia Johnnyho Deppa. V týchto zápiskoch je zaznamenaných viacero sedení, kde herečka opisuje niekoľko situácii. Počas jedného zo sedení tvrdila, že počas natáčania filmu Aquaman 2 prišiel herec Jason Momoa na natáčanie opitý a chcel, aby vo filme skončila.

Amber Heard v prvom filme o Aquamanovi stvárnila hlavnú ženskú postavu, pričom tvrdí, že z druhého filmu bola značná časť jej scén vystrihnutá a to práve kvôli medializovaným kauzám jej rozvodu.

na nože, Čítajte viac Najvyšší počet divákov! Slováci boli zvedaví na doteraz najvyhrotenejšiu epizódu tejto šou

Heard počas terapie tvrdila, že Momoa nielenže prišiel opitý, ale mal byť tiež oblečený ako Johnny Depp a že „mal aj všetky tie prstene“. Samotný Momoa ani jeho zástupca sa k prípadu nevyjadrili, DC však vydalo stanovisko, kde tvrdí, že Momoa bol vždy profesionálny.

Poznámky z terapie tiež zaznamenali sťažnosti na režiséra Jamesa Wana, o ktorom tvrdila, že s ňou nezaobchádzal profesionálne. DC aj toto tvrdenie odmieta. Ľudia, ktorí stoja za filmom však tvrdia, že menší priestor pre Amber Heard v druhej časti filmu nesúvisel s Deppom, ale s nedostatkom chémie medzi ňou a Jasonom Momoom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Johnny Depp #Amber Heard #Aquaman