Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Takto šialene dlhú pauzu vo vysielaní nemal žiadny seriál: Ak ho chcete vidieť, musíte počkať do...

Konečne je známe, kedy sa vráti kontroverzný seriál Euphoria z dielne HBO.

30.11.2023 06:00
euphoria, eufória, zendaya, Foto:
Euphoria sa vráti až v roku 2025 po štvorročnej pauze.
debata

Obľúbené seriály naberajú veľké meškanie, dôvod je jasný – štrajk scenáristov a hercov, ktorý paralyzoval Hollywood na viac ako pol roka. Reštart najväčšej továrne na filmy a seriály však bude trvať omnoho dlhšie a vyžiadal si nevyčísliteľné škody a zapíše sa navždy negatívne do histórie televíznej zábavy. Ešte nikdy takto dlho sa neštrajkovalo a škody na zábavnom priemysle sa rátajú do desiatok miliárd dolárov.

čas nádejí, Čítajte aj Zvalcuje RTVS Markízu a Jojku? Konečne potvrdila vysielanie nového slovenského seriálu

Televíziám a streamovacím službám nezostáva nič len postupne sa vrátiť do normálnu a znova spustiť produkciu seriálov a písanie scenárov. Doplatí na to aj samotný divák, ktorý si bude musieť na premiéry počkať omnoho dlhšie, čo je prípad mnohých titulov. Práve televízia HBO medzi prvými oficiálne potvrdila návraty svojich prémiových titulov. Rok draka štrajk neovplyvnil, keďže vzniká v Británii. Na druhú sériu sa všetci môžu tešiť začiatkom leta budúceho roka. Podstatne horšie sú na tom seriály, ktoré vznikajú priamo v USA.

Šťastný Hlavák Čítajte aj Praha sa s tým nebabre: Nevľúdnu hlavnú stanicu čaká úchvatná rekonštrukcia. A čo Bratislava?

Megahit The Last of Us má posunutú premiéru na rok 2025, to isté platí aj pre White Lotus a zrejme aj tretiu sériu And Just Like That… (Ako to bolo ďalej…), čo je voľné pokračovanie kultového Sexu v meste.

Karol Farkašovský Čítajte aj Farkašovský zmazal pôvodný status o chlebe s masťou. Teraz hovorí o „dôslednej kontrole internetu“

Konečne však prišla reč aj na kontroverzný seriál Euphoria, ktorý sa naposledy na televíznych obrazovkách ukázal v roku 2021 s druhou sériou. Prípravy pokračovanie dlhodobo haprovali. Najprv to boli nabité rozvrhy mladých hercov, ktorých kariéra v priebehu krátkeho času išla strmhlav nahor.

financie, graf Čítajte aj Zdražovanie v televíziách neutícha: Budúci rok stúpnu ceny opäť o desiatky percent

Nedostupnosť hercov na čele so Zendayou, ktorá prechádza z jedného filmového blockbusteru do druhého. To isté platí napríklad aj herečke Sydney Sweeney. Následne mali tvorcovia plné ruky práce s iným seriálom, ktorý vymenili za Euphoriu, išlo o Idol, ktorý mal pred časom premiéru na streamovacej platforme HBO Max. Následne prišiel štrajk a čas plynie ďalej.

Teraz je to oficiálne potvrdené, že tretia séria Euphorie dorazí až v roku 2025, teda štyri roky po dvojke. Ide tak o jednu z najdlhších prestávok vo vysielaní v prípade seriálu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #HBO #Zendaya #Euphoria #HBO Max