Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Koniec ťažiskovej šou, začiatok niečoho iného! Čo vracia Markíza po mesiacoch do vysielania?

Stalo sa to vôbec po prvýkrát, že túto jeseň televízia Markíza celý týždeň, aj víkendové dni, vyplnila pôvodnou tvorbou alebo veľkými šou, čoho dôsledkom bola stopka pre akvizičné filmy.

11.11.2022 06:00
wonder woman, gal gadot, Foto:
Nedele budú znova patriť na Markíze filmom! Ako prvá príde na rad premiéra druhej Wonder Woman.
debata
SR polícia streľba Zámocká ulica obete BAX Čítajte aj Streľba pred Teplárňou, Kotleba a bitka poslankýň: Spravili televízie prešľapy?

Práve veľké filmové blockbustery boli neoddeliteľnou súčasťou víkendu, to sa však zmenilo. Sobotné večery stále úspešne okupuje Farma s vyraďovacími Duelmi, ktoré patria medzi najsledovanejšie programy víkendu a do ostatnej nedele bola v programe aj šou Tvoja tvár znie povedome. Práve desaťtýždňové vysielanie siedmej série sa zaradilo medzi najväčšie neúspechy a problémy trhového lídra počas tejto jesene. Imitačná šou sa totálne prepadla v diváckej priazni a jej pád umocnil štart Pečie celé Slovensko a presun jojkárskeho Talentu na nedeľu.

willow, Čítajte aj November na Disney+: Príchod veľkolepého seriálu a nenechajte si ujsť tieto novinky!

Tvoja tvár znie povedome stratila viac ako 50% divákov oproti šiestej sérii a ratingovo atakovala výsledkami hraničiacimi s prepadákom. Končila pod 300-tisícovým publikom a nesiahla si ani na 5% sledovnaosť. Teraz je ťažisková šou ukončená, víťaz vyhlásený a nedeľný slot je uvoľnený.

Nedele budú znova patriť na Markíze filmom! Ako... Foto: TV Markíza
wonder woman, Nedele budú znova patriť na Markíze filmom! Ako prvá príde na rad premiéra druhej Wonder Woman.

Markíza sa pokúsi zabojovať o alternatívneho diváka, ktorého nebavia talentové šou na konkurencii a do programu sa vracajú filmy. Túto nedeľu je prichystaná atraktívna premiéra snímky Wonder Woman: 1984.

imelda staunton, the crown, koruna, Čítajte aj Najlepší seriálový november bude na Netflixe: Takáto ponuka tu ešte nebola!

Od prvej časti ubehlo 66 rokov a svet sa zmenil. Prebieha Studená vojna, ale Diana Prince (Gal Gadot) sa do nej nezapája, pracuje v múzeu vo Washingtone, chodí na osamelé večere a občas spomína na staré časy. Veľa vecí sa zmení, keď sa v múzeu objavia dve nové osoby – kolegyňa Barbara Minerva (Kristen Wiig) začína študovať vzácnu korisť z nedávnej rabovačky a Maxwell Lord (Pedro Pascal), veľký šéf korporácie Black Gold, sa prišiel pozrieť, aby pomohol s financovaním inštitúcie.

Lenže pohnútky všetkých sa zmenia len čo sa prejaví sila istého artefaktu. Vďaka nemu môžu veľa získať – a zároveň aj stratiť, čo premieša ich vzťahy. Postupne sa rodí nový konflikt, ktorý začne ovplyvňovať mnohých ľudí. A Wonder Woman čaká duo záporákov, Gepardica a samotný Max Lord túžiaci ovládnuť svet.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Tvoja tvár znie povedome #Wonder Woman: 1984