Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Štartuje nová reality šou s Jamiem Oliverom! Víťazovi sa splní sen každého gurmána

Tvorcovia sľubujú šou nabitú skvelými a rozmanitými receptami.

08.11.2022 06:00
Ako vzniká nová veľká kuchárka s Jamiem Oliverom Foto:
Na obrazovky TV Paprika prichádza nová reality šou s Jamiem Oliverom.
debata

Každodenné varenie si vyžaduje veľa kreativity a plánovania. Pomôcť s tým môže dobrá zbierka receptov, ktorá je vždy po ruke. Ak máte najradšej len tie svoje, čo tak si vlastnú kuchársku knihu vydať?

Televízia Paprika prináša novú reality šou „Ako vzniká nová veľká kuchárka s Jamiem Oliverom“, ktorá splní sen každého gurmána. Víťaz získa možnosť vydať vlastnú kuchársku knihu, s ktorou mu bude pomáhať sám Jamie Oliver. Britského šéfkuchára bez čapice netreba predstavovať. Jamie uvádzal viacero televíznych show s tematikou varenia a je autorom niekoľkých kuchárskych kníh.

najhoršie vianočné filmy Čítajte aj Najhoršie z najhorších vianočných filmov, ktoré aj tak milujeme

Konkurencia bude veľká

Na svete existuje veľké množstvo kuchárskych kníh, avšak takmer nikdy nám v nich nesadne úplne každý recept. Riešením je prispôsobiť si ingrediencie svojim chutiam, ale kto si to má všetko pamätať? A kde si zapíšeme recepty, ktoré sme zdedili po svojej babičke? Možno podobne premýšľali aj súťažiaci, ktorí sa do novej britskej šou prihlásili.

Vydať si vlastnú kuchársku knihu však nebude také jednoduché. V kuchyni Jamieho Olivera o ňu bude bojovať hneď 18 kuchárov s rôznymi schopnosťami a zručnosťami. Spája ich túžba dostať sa na vrchol kulinárskeho sveta a získať cenu, ktorá im zmení život: zmluvu s Michaelom Josephom z vydavateľstva Penguin Random House na vydanie vlastnej kuchárskej knihy.

V šou nepôjde len o recepty a ich prípravu, ale aj o zvládnutie stresu a konkurenčného prostredia. Mentorom a sprievodcom súťažiacich bude kulinársky mág Jamie Oliver.

imelda staunton, the crown, koruna, Čítajte aj Najlepší seriálový november bude na Netflixe: Takáto ponuka tu ešte nebola!
Na obrazovky TV Paprika prichádza nová reality... Foto: TV Paprika
Ako vzniká nová veľká kuchárka s Jamiem Oliverom Na obrazovky TV Paprika prichádza nová reality šou s Jamiem Oliverom.

Nekompromisní porotcovia

Tvorcovia sľubujú šou nabitú skvelými a rozmanitými receptami, ktorými budú chcieť súťažiaci zaujať prísnu porotu zloženej z troch odborníkov. Hlavnou porotkyňou bude Louise Moore, ktorá je výkonnou riaditeľkou u Michaeala Josepha z vydavateľstva Penguin Random House. Vedie talentovaný vydavateľský tím, ktorý sa venuje vydávaniu najlepších komerčných titulov beletrie a literatúry faktu, vrátane najpredávanejších autorov, ako sú Jamie Oliver, Marian Keyes, Jojo Moyes, Dawn French, Stephen Fry, Sue Townsend a Sue Perkins.

Druhým porotcom bude Jimi Famurewa, britsko-nigérijský autor a novinár, ktorý je pravidelným hosťujúcim porotcom v seriáli MasterChef a v súčasnosti je hlavným kritikom reštaurácií v denníku Evening Standard.

willow, Čítajte aj November na Disney+: Príchod veľkolepého seriálu a nenechajte si ujsť tieto novinky!

Na posledné porotcovské miesto zasadne Georgina Hayden, ktorá je kuchárkou, spisovateľkou a štylistkou zo severného Londýna, píše pre publikácie ako The Telegraph, Delicious magazine a Observer Food Monthly. Vyrastala nad grécko-cyperskou tavernou svojich starých rodičov a lásku k vareniu si vypestovala vďaka receptom, ktoré jej odovzdávali.

Ak vás baví sledovať súboj kuchárov a popritom sa inšpirovať novými receptami, sledujte novú reláciu „Ako vzniká nová veľká kuchárka s Jamiem Oliverom“ už dnes, 8. novembra o 20.30 hod., na TV Paprika.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jamie Oliver #Tv Paprika