Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Stane sa miláčikom publika? Markíza potvrdzuje ďalšie hviezdne meno pre megašou

Televízia Markíza postupne odkrýva karty. Kto ďalší nastúpi na tanečný parket deviatej série Let's Dance?

19.01.2024 09:25
debata

Pred pár dňami tvorcovia ohlásili účasť Petry Dubayovej, ktorá naplno zažiarila vďaka dobovému seriálu Dunaj, k vašim službám. Avšak zostava každej série tanečnej šou je vždy pestrá a obsahuje mená z rôznych kútov šoubiznisu. Nebude to inak ani tento rok. O niekoľko týždňov sa bude pred kamerami zvŕtať futbalista Ján Ďurica.

heslo, Čítajte aj Jojka neprestáva prekvapovať s programovými kotrmelcami: To, čo platilo včera, je dnes minulosťou
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jan Durica (@jd4football)

RTVS Mlynská dolina Čítajte aj RTVS vo finančnej tiesni našla riešenie: Dve stanice nevypne, pristúpi k zásadným obmedzeniam vysielania

„Teší ma, že budem súčasťou tejto výnimočnej šou. Je to pre mňa nová výzva. Verím, že sa nielen naučím tancovať, ale že sa pri tom aj zabavím. Idem radšej už trénovať, aby sa mi počas tanca nezamotali nohy do vianočky. Vidíme sa na tanečnom parkete,“ hovorí futbalista.

„Sme radi, že môžeme potvrdiť meno ďalšieho účinkujúceho v populárnej tanečnej šou Let's Dance, a to slovenského futbalového reprezentanta Jána Ďuricu. Úspešného hráča čaká unikátna príležitosť predstaviť sa v úplne inej pozícii ako sme ho doteraz poznali. Veríme, že na parkete najúspešnejšej tanečnej šou mu to pôjde rovnako dobre a ľahko, ako na futbalovom ihrisku,“ odkazuje divákom televízia Markíza.

nemocnica, Čítajte aj Televízia JOJ odtajnila plány na rok 2024: Toto bude naozaj veľké!

Ôsmu sériu, v ktorej zvíťazili Jana Kovalčiková a Vilém Šír, uvádzala televízia Markíza od marca do mája 2023. Najviac divákov, až 605-tisíc, pritiahla k obrazovkám prvá epizóda. V priemere si desať priamych prenosov pozrelo 523-tisíc divákov v univerzálnej cieľovej skupine 12+ a ďalších 51-tisíc si šou pozrelo v trojdňovej oneskorenej sledovanosti. V obchodnej cieľovej skupine 12 – 54 si Let's Dance rovnako pripísalo vysoký priemerný trhový podiel 28,9 %, pričom až tri priame prenosy prekročili hranicu 30 %. Rekordnom bolo 35,0 % pri prvej epizóde.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ján Ďurica #TV Markíza #Let's Dance #televízna sezóna 2023/2024