Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka poriadne dupne na plyn: Svoj nový seriál ponúkne divákom nečakane skoro

Do vysielania chystá netradičná seriálová novinka.

10.10.2023 06:00
duch, Foto:
Nový seriál Duch dorazí na Jojku v stredu, 18. októbra.
debata (4)

O čom nový seriál bude? Policajnému vyšetrovateľovi Emilovi (Michal Kubovčík) obráti život naruby duch zavraždeného mafiánskeho šéfa Darka Besarabiča (Predrag Bjelac). Darko chce od Emila pomoc pri odhalení zrady, ktorá viedla k jeho smrti a zároveň si chce prostredníctvom neho vybaviť účty so svojím vrahom. Ako protislužbu mu ponúka pomoc s riešením prípadov. No najskôr z Emila urobí poriadneho chlapa. Na svoj obraz!

River Park Čítajte aj Hlavné mesto odkleplo pokračovanie River Parku. Namiesto planetária na nábreží pri Dunaji pribudne...

Príbeh aj policajné prípady sú fiktívne. No aj tak nás čaká napätie, kriminálna zápletka i dávka humoru. Drsné prostredie zločinu reprezentuje Darko Besarabič práve pre jeho mafiánske buranstvo a balkánsku bohorovnosť zmiešanú s darom užívať si život. Ten si však, paradoxne, vychutnáva po smrti. Ako sa podarí policajnému vyšetrovateľovi Emilovi vysporiadať sa s prítomnosťou ducha Darka Besarabiča a či mu naozaj pomôže v jeho práci je otázne. Odpovede sa diváci Jojky dozvedia už 18. októbra!

nakupovanie Čítajte aj Nákupné centrá navštevuje čoraz viac ľudí, rastú aj obraty. Je to tak aj na Slovensku?

Napriek tomu, že je duch, Darko sa v normálnom svete nepohybuje slobodne, je závislý na vyšetrovateľovi Emilovi. Rovnako nie je možné, aby sa bez neho niekam dostal. Môže sa dostať do maximálne do vedľajšej miestnosti a môže si tam vypočuť tajný rozhovor dvoch podozrivých postáv, ale Emil musí byť neďaleko neho.

logo, Markíza, JOJ, RTVS Čítajte aj September v TV: Markíza sa výrazne vzdialila konkurencii, JOJ 24 prekonala RTVS 24

Takže ani vďaka Darkovi sa Emil nemá šancu len tak, bezprácne, dozvedieť, kto je páchateľom v prípadoch, ktoré vyšetruje. Najväčší vplyv a zásluhu má Darko na zmene myslenia Emila. Vďaka nemu Emil dokáže pochopiť pravidlá mafie, spôsob uvažovania a konania. Rozpor medzi nimi dvoma vzniká hlavne preto, že Darko by chcel, aby Emil riešil iba prípady, ktoré súvisia s jeho vraždou. Emil ale musí robiť prácu – vyšetrovať prípady, ktoré má pridelené.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #seriál Duch #televízna sezóna 2023/2024