Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Zabudnite na Esmeraldu! Po rokoch sa vracia na obrazovky absolútna televízna legenda

Po Divokom anjelovi a Skrytej vášni prichádza, po rokoch, na televízne obrazovky absolútne legenda medzi telenovelami. Rosalinda opäť predvedie svoj dojemný príbeh.

15.08.2023 06:00
rosalinda, Foto:
Po dlhých rokoch sa na televízne obrazovky vracia kultová Rosalinda.
debata

Rosalinda v program televízie Doma na nahradí Skrytú vášeň s jej novou sériou. Odštartuje už 15. augusta o 16:05 vždy v dvoch častiach za sebou.

disney+, disney, Čítajte aj Disney+ výrazne zvyšuje ceny. Priplatia si aj Slováci, a to už tento rok

„Televízia Doma opäť potvrdzuje, že prináša najväčšie množstvo atraktívneho obsahu pre všetkých milovníkov seriálovej romantiky. Okrem obľúbenej tureckej premiérovej produkcie ponúkame aj to najlepšie zo sveta latinskoamerických telenoviel, čoho dôkazom je aj aktuálny návrat kultovej Rosalindy, ktorá dodnes patrí medzi najexportovanejšie a najsledovanejšie telenovely na svete“ povedala Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza.

Farma 15, farma, Čítajte aj Takýto drsný súboj diváci ešte nevideli: Markíza odhalila strhujúce detaily o novej Farme

Rosalinda (Thalía) je šľachetné a pracovité, ale chudobné krásne mladé dievča. Pracuje v kvetinárstve, aby si zaplatila vzdelanie a zároveň sa chce stať slávnou speváčkou. Po strate matky venuje Rosalinda celý svoj život pomoci otcovi Javierovi (Miguel Ángel Rodríguez) a súrodencom Fedre (Nora Salinas), Lucy (Adriana Fonesca) a Betovi (Jorge De Silva). Fedra je mimoriadne introvertná, Lucy je sladká ako Rosalinda a Beto je zlodej a klamár. Javier zistí, že nie je biologickým otcom jednej zo svojich troch dcér a začne si na nich vybíjať svoju zlosť.

Farma 15, farma, Čítajte aj Takýto drsný súboj diváci ešte nevideli: Markíza odhalila strhujúce detaily o novej Farme

Jedného dňa sa Rosalinda zoznámi s bohatým klaviristom a skladateľom Fernandom Josém (Fernando Carrillo), keď doručí kvety do reštaurácie, ktorú vlastní Gerardo (Alejandro Ávila), priateľ Fernanda Josého, a povie mu o svojom sne stať sa speváčkou. Rosalinda a Fernando José sa do seba bláznivo zamilujú, a to aj napriek obrovským osobnostným aj sociálnym rozdielom. Hoci sa čoskoro vezmú, okolnosti ich prinútia rozísť sa. Dokáže ich láska napokon prekonať všetky prekážky?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Rosalinda #TV Doma