Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Toto bude seriálová udalosť roka 2024: Nedočkavým fanúšikom sa zastavilo srdce pri prvých záberoch

Budúci rok bude pre fanúšikov The Walking Dead splneným snom.

10.11.2023 06:00
rick, michonne, walking dead, Foto:
Fanúšikovia sa po piatich rokoch konečne dočkajú zakončenia príbehu Ricka a Michonne.
debata

Po dlhých rokoch a neustále meniacich sa plánoch, fanúšikovia zombie seriálov sa dočkajú rozuzlenia, na ktoré tak túžobne čakali. Vo februári 2024 televízia AMC uvedie minisériu, ktorá uzavrie najväčší neuzavretý príbeh pôvodného seriálu. Bodku dostane Rick a Michonne. Nová miniséria The Walking Dead: The Ones Who Live vráti do hry dve ikonické postavy a príbeh ich lásky snáď dostane šťastný koniec, v ktorý všetci dúfajú.

voyo, Čítajte aj November na Voyo: Návrat kultovej reality šou na Slovensko, pokračovanie Extraktorov a najdrahší český film v histórii

Stanica postupne ukončila všetky dlhodobé zombie seriály a zamerala sa na produkovanie minisérii, s pôvodnými hercami a malým počtom epizód. Nová stratégia prežitia seriálovej zombie značky na divákov zabrala. Tento rok mali premiéru minisérie The Walking Dead: Dead City s Neganom a Maggie, ale aj samostatný seriál o Darylovi Dixonovi. Obe série, so šiestimi epizódami, si okamžite vyslúžili pozitívne ohlasy od fanúšikov, ale aj objednávku na druhú sériu.

Fico, Danko Čítajte aj Národné menu naservíruje neviditeľná opozícia. Slováci sa bavia na bizarných nápadoch politikov

Tvorcovia však boli divákom dlžní ešte jedno rozuzlenie. A to konečne uzrie svetlo sveta. Hoci pôvodné plány boli veľkolepé. Keď počas deviatej série odchádzal zo seriálu herec Andrew Lincoln alias Rick, pre mnohých to bol posledný klinec do rakvy pre pôvodný seriál. Napokon sa príbeh dočkal až 11 sezón. Už vtedy televízia, ale aj tvorcovia hovorili, že Rick sa do deja vráti.

Markíza, Záhorská Bystrica Čítajte aj Posun v kauze vypnutia Markízy: Operátor zverejnil novú ponuku služieb

Ešte v roku 2018 oznámila, že síce v seriáli skončil, no jeho dejová línia bude uzatvorená a stáva sa základom pre filmovú trilógiu. Nemalo ísť o lacné televízne filmy, ale The Walking Dead sa malo dostať do kín v podobe vysokorozpočtových filmov. Niekoľko rokov tvorcovia dlhodobo tvrdili, že filmy sa pripravujú a potrebujú viac času, následne prišla pandémia a všetkým bolo jasné, že pôvodné plány sa neuskutočnia.

renfield, Čítajte aj November na SkyShowtime: Bombastická ponuka seriálov a filmov, ktorú musíte vidieť

V roku 2022 prišla prekvapujúca správa, keď televízia oznámila, že na námet nezabudla a namiesto filmov sa diváci dočkajú 6-dielnej série, v ktorej sa zápletka uzavrie. Do ikonických úloh sa vrátia aj pôvodní herci, teda Andrew Lincoln a Danai Gurira. Pre Lincolna to bude návrat po piatich rokoch, jeho seriálová osudová láska – Michonne – opustila seriál v desiatej sérii, keď sa rozhodla, že Ricka nájde. Ich príbeh konečne dostane náležitú bodku.

Prvé zábery naznačujú, že pôjde o mimoriadne emotívne pokračovanie a je rozhodne na čo sa tešiť!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #THE WALKING DEAD #The Walking Dead: The Ones Who Live