Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

November na SkyShowtime: Bombastická ponuka seriálov a filmov, ktorú musíte vidieť

Najmladšia európska streamovacia služba dostupná aj na Slovensku si pre svojich divákov pripravila viacero skvelých kúskov.

08.11.2023 06:00
renfield, Foto:
v novembri dorazí na SkyShowtime šialený film o Draculovi a jeho pomocníkovi - Renfield.
debata

1. Frasier

Nový seriál, v ktorom hrá hlavnú úlohu a produkuje ho Kelsey Grammer, sleduje Frasiera Cranea (Grammer) v ďalšej kapitole jeho života, keď sa vracia do Bostonu v Massachusetts, kde ho čakajú nové výzvy, nové vzťahy a jeden alebo dva staré sny, ktoré si chce konečne splniť. Frasier je opäť v budove! Okrem Grammera si v novom seriáli zahrajú Jack Cutmore-Scott ako Frasierov syn Freddy; Nicholas Lyndhurst ako Frasierov starý kamarát z vysokej školy, z ktorého sa stal univerzitný profesor Alan; Toks Olagundoye ako Olivia, Alanova kolegyňa a vedúca katedry psychológie na univerzite; Jess Salgueiro ako Freddyho spolubývajúca Eve; a Anders Keith ako Frasierov synovec David.

2. Renfield

V tomto modernom monštróznom príbehu o Drakulovom vernom sluhovi, sa predstaví Nicholas Hoult (Mad Max: Fury Road, franšíza X-Men) ako Renfield, trýznený sluha najnarcistickej­šieho šéfa v dejinách Drakulu (držiteľ Oscara® Nicolas Cage). Renfield je nútený zaobstarať korisť pre svojho pána a plniť všetky jeho príkazy, bez ohľadu na to, aké sú ponižujúce. Teraz, po storočiach otroctva, je však Renfield pripravený zistiť, či existuje život mimo tieňa Kniežaťa temnoty. Len keby mohol prísť na to, ako ukončiť svoju vzájomnú závislosť.

3. The Super Mario Bros. Movie

Od štúdia, ktoré prináša animované hity ako Despicable Me a Sing, a v hlavnej úlohe s držiteľ kou Zlatého glóbusu Anyou-Taylor Joy a majstrami komédie Chrisom Prattom a Charliem Dayom, prichádza najnovšie zábavné dobrodružstvo založené na celosvetovo úspešnej sérii videohier od spoločnosti Nintendo o fúzatom inštalatérovi Mariovi a jeho urastenom bratovi Luigim, ktorí sa snažia zachrániť princeznú Peach pred zloduchom Bowserom.

4. Yellowjackets

Yellowjackets je eposom o prežití, psychologickým hororom a drámou, a taktiež ságou o tíme mimoriadne talentovaných stredoškolských futbalistiek, ktoré sa stanú (ne)šťastnými preživšími leteckej havárie hlboko v odľahlej severskej divočine. Seriál sleduje nielen ich zostup z komplikovaného, ale prosperujúceho tímu k divokým klanom, ale zároveň sleduje ich životy, ktoré sa po takmer 25 rokoch snažia dať dokopy, čo dokazuje, že minulosť nikdy nie je skutočnou minulosťou a to, čo sa začalo v divočine, sa ani zďaleka neskončilo.

5. The Family Stallone

Po stvárnení niektorých z najlegendár­nejších postáv v histórii kinematografie je Sylvester Stallone, pripravený sprístupniť kamerám to, čo považuje za najväčšiu úlohu svojho života: postavu otca. Tento nový seriál, v hlavných úlohách so Stallonem, jeho dcérami a manželkou, pozýva k stolu jednej z najslávnejších hollywoodskych ro­dín.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Frasier #SkyShowtime