Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Televízna udalosť roka 2023: Netflix, Disney, HBO Max v ohrození? Prichádza megahráč

Už o niekoľko týždňov vtrhne na Slovensko posledná z veľkých globálnych streamovacích služieb! Skyshowtime by mala na Slovensku odštartovať v priebehu februára.

16.01.2023 06:00
skyshowtime, Foto:
Boj o každého predplatiteľa ešte viac vygraduje! Vstup do európskeho priestoru ohlásil nový hráč - streamovacia služba SkyShowtime.
debata
the last of us, Čítajte aj Január na HBO Max: Obrovská televízna premiéra najočakávanejšieho seriálu tohto roka

SkyShowtime ponúkne exkluzívne televízne premiéry kinofilmov od Paramount Pictures a Universal Pictures – dvoch najstarších hollywoodskych štúdií, ktoré dohromady tvoria takmer 50 % hollywoodskych kasových trhákov.

SkyShowtime sa tiež stane domovskou platformou celého radu nových filmových trhákov, ktoré na ňu zamieria po svojich kinopremiérach. Medzi nimi nebudú chýbať napríklad Top Gun: Maverick, Jurský svet: Nadvláda, Mimoni: Zloduch prichádza, Severan, Spievaj 2, Ježko Sonic 2, Stratené mesto, Panstvo Downton: Nová éra, Nie, nie či Belfast, Sanitka alebo Smradi.

star wars, Čítajte aj Január na Disney+: Nuda nehrozí! Pripravte sa na nával nových filmov a seriálov

Okrem toho ponúkne SkyShowtime svojim divákom premiérové seriály, programy pre deti a rodinu a výber ikonických titulov od značiek Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios a Peacock a to všetko na jednom mieste. SkyShowtime tiež prinesie vlastnú pôvodnú tvorbu, dokumenty a špeciálne série z trhov, na ktorých bude dostupný.

Príchod novej služby do Európy sa začal koncom septembra minulého roka, keď odštartovala v Škandinávii. V polovici decembra sa dočkali televízni diváci v Bosne a Hercegovine, Bulharsku, Chorvátsku, Čiernej Hore, Srbsku a Slovinsku. Práve vďaka týmto krajinám sa aj Slováci dočkali odhalenia možnej ceny. V Bulharsku majú prístup do SkyShowtime za 3,99 eur, v ostatných krajinách za 5,99. Dá sa teda očakávať, že podobné ceny budú uvedené aj pri štarte v našom regióne.

MALL Shop Čítajte aj Jeden z najväčších e-shopov zatvára svoje predajne. Mení aj sieť výdajní

Albánsko, Česká republika, Maďarsko, Severné Macedónsko, Poľsko, Rumunsko a Slovensko čaká príchod streamovacej služby vo februári 2023.

Generálny riaditeľ SkyShowtime Monty Sarhan povedal: „SkyShowtime bol vytvorený pre Európu a sme nadšení, že môžeme povedať zákazníkom v strednej a východnej Európe, že je takmer čas na SkyShowtime. Sme nadšení, že im môžeme poskytnúť exkluzívny prístup k najnovším seriálom a filmom z našich ikonických a svetovo uznávaných štúdií, ako aj prémiový rad kvalitnej miestnej zábavy. Po úspešnom spustení v severnej Európe a Portugalsku je pre nás dôležitým míľnikom expanzia na tieto dôležité trhy a sprístupnenie SkyShowtime ešte väčšiemu počtu ľudí v celej Európe.“

Aktuálne si Slováci môžu užívať streamovacie služby: Netflix, HBO Max, Disney+, Apple TV+, Amazon Prime Video, ale domáce služby Voyo alebo JOJ Play.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízna sezóna 2022/2023 #SkyShowtime #Vianoce 2022 #rok 2023