Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Koniec pašovania na Jojke? Omyl! Na obrazovky mieri prelomová séria Hranice

Dlhodobý rodinný jojkársky seriál sa nikam nechystá!

03.09.2023 06:00
hranica, Foto:
Tretia séria Hranice štartuje v pondelok na Jojke.
debata
farma 15, farma, Čítajte aj Markíza šokujúco zmenila pravidlá hry: V tejto šou nie je nič garantované, otrasie sa v základoch

O čom budú nové časti, ktoré odštartuje v pondelok 4. septembra? Keď sa Zorke (Hana Gregorová) spolu s políciou podarilo zbaviť Krivé Borisovho vyčíňania, objavili sa u nej vážne zdravotné problémy. Takmer jej zlyhalo srdce a tak uzavrela s dcérou Mirkou (Michaela Čobejová) dohodu, že s pašovaním je koniec. Zorka s tým súhlasila iba za podmienky, že polícia garantuje ochranu jej starých pašeráckych trás.

prokurátorka, mauréry, vaculík, Čítajte aj Toto bude čosi špeciálne: Jojka už o pár dní predstaví seriál, aký tu ešte nebol

Inými slovami, ak nepašuje Zorka, polícia musí zabezpečiť, že nebude pašovať ani nikto iný. Zdá sa však, že táto dohoda je v ohrození, pretože v Krivom začína vyčíňať nová skupina pašeráckeho bossa Kalicha. Pracujú preňho aj dvaja svojrázni pašeráci Krígeľ (Sáva Popovič) a Frťan (Michal Noga). Polícia nepozná Kalichovu skutočnú identitu, no jeho pašovanie musí za každú cenu utajiť práve pred Zorkou, aby nemala dobrú zámienku na návrat k pašovaniu.

mama na prenájom, Čítajte aj Nekonečná letná pauza sa končí! Vieme, ako bude pokračovať Mama na prenájom

K zmenám došlo aj na polícii. Staronovým šéfom PZ Krivé sa stal Julo Boban (Sväťo Malachovský), na oddelení však sídli aj nový okresný riaditeľ kapitán Šimon Kováč (Braňo Deák). Keďže Julo preriedil stavy v zbore, zdá sa, že po nástupe nových pašerákov bude treba zamestnať aj nových policajtov – preto sa musí uskutočniť nábor. A do radov polície sa budú hlásiť aj bývalí pašeráci.

nákupné maniačky, Čítajte aj Veľký reštart legendárnej jojkárskej šou prichádza: Takto vyzerajú nové Nákupné maniačky

Na faru po Bohušovi nastúpi nový farár Valér Dušička (Marko Igonda). Na jeho správaní je od začiatku niečo veľmi čudné. Nepotrvá dlho a do Krivého tiež príde istá Júlia (Adriana Pešinová), ktorá tvrdí, že je dcéra Jula Bobana.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #Seriál Hranica #televízna sezóna 2023/2024