Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Dramatický boj o život Kláry, Svarinská podala strhujúci výkon: Dunaj dorovnal divácky rekord

Z dobového seriálu Markízy sa stáva divácky fenomén. Ani to však nezabráni televízii dopriať Dunaju dlhšiu pauzu vo vysielaní.

28.11.2023 06:00
dunaj, Foto:
S blížiacim sa finále sa dej Dunaja čoraz viac dramatizuje.
debata

Už vo štvrtok, 30. novembra, Markíza odvysiela dramatické finále 4. série a následne sa Dunaj odoberie na zaslúženú vianočnú prestávku vo vysielaní. Dátum návratu nie je známy. Televízia nateraz zahmlieva, kedy v roku 2024 spustí vysielanie premiérovej tvorby.

karol farkašovký Čítajte aj Ďalší bývalý moderátor Markízy je na srandu: Vyrobil vianočný hoax o chlebe s masťou a cibuľou

V utorok 21. novembra 2023 sa v oboch hlavných cieľových skupinách stal najsledovanejším programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc.

Iliev Čítajte aj Iliev z ta3 prvýkrát o svojej novej relácii: Energiu už nechcem míňať na politikov

Dvanásta premiérová epizóda 4. série Dunaja v cieľovej skupine 12 – 54 zvíťazila s ratingom 9% a nadpriemerným trhovým podielom 29,5%. Nemocnica na Jojke v rovnakej cieľovej skupine sa musela uspokojiť s 17,3% trhovým podielom.

Rodinná sága pritiahla k obrazovkám excelentných 545-tisíc divákov starších ako 12 rokov, ktorí sledovali aj dramatický boj o život seriálovej Kláry vo vynikajúcom hereckom podaní Kristíny Svarinskej. Ide o doposiaľ druhý najlepší výkon seriálu od jeho januárového štartu. Aspoň na tri minúty si včerajšiu epizódu zaplo až 683-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

električka Petržalka Čítajte aj Nová električková trať do Petržalky mešká. Tento rok dokončená nebude, budúci rok je otázny

Jednotkou na trhu v čase vysielania bola aj nasledujúca reality šou Farma. táto epizóda zaznamenala rating 4% a trhový podiel 24,3% v cieľovej skupine 12 – 54. Jojka ponúkla ďalšie premiérové časti seriálu Tomáš a Diana (podiel na trhu 11,2%) a zreprízovala film Ostrov s podielom 9,2%.

Druhým najsledovanejším seriálom na trhu sa v utorok stala podvečerná Mama na prenájom, ktorá si pripísala výborný rating 5,7% a trhový podiel 24,5% v cieľovej skupine 12 – 54. Epizódu si vychutnalo celkovo 382-tisíc divákov, pričom v čase vysielania mala dosah na 485-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV Markíza #seriál Dunaj k vašim službám