Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Slovensko je krajina plná prekvapení. V novej kampani láka turistov na prekvapivé zážitky

Nový koncept propagácie Slovenska prinesie pestrý výber unikátnych lokalít.

17.09.2023 06:00
Slovensko prekvapí Foto:
Nová kampaň na propagáciu turistického ruchu na Slovensku.
debata

Slovensko je síce rozlohou malá krajina, ale plná prekvapení, ktoré stoja za objavovanie, hovorí Slovakia Travel v novej kampani, ktorá bude propagovať našu krajinu ako turistickú destináciu doma aj v zahraničí.

Bekim, Hoaxy sa na mňa nelepia Čítajte aj Vraj mi stačí len jesť citróny, aby som sa postavil, hovorí Bekim v novej kampani proti hoaxom

„Ak vás neprekvapí divoká voda, určite vás prekvapí voda v podzemí, chôdza vo vzduchu a hviezdy nad hlavou, alebo posteľ v prírode. A ak vás neprekvapí táto panoráma, tak vás určite prekvapí, že vám to hovorím ja,“ prihovára sa divákom v televíznom spote kamzík tatranský.

Nový koncept prináša zmenu doterajšej prezentácie Slovenska ako pokojnej a blízkej krajiny. V novom spote sa predstavuje ako krajina prekvapivých zážitkov, ktoré stoja za objavovanie. „Hľadali sme koncept, ktorý nadviaže na branding krajiny z minulých dvoch rokov a efektívne zabezpečí jeho pokračovanie. Základná idea je založená na prekvapivých turistických zážitkoch,“ približuje myšlienku nového komunikačného konceptu Daša Matušíková, riaditeľka sekcie marketingu Slovakia Travel.

Vizuálna forma kampane nadväzuje na predošlú komunikáciu. Nový koncept však umožňuje dlhodobo prinášať pestrý výber unikátnych lokalít, prekvapivých miest či atrakcií. Jednotlivé televízne spoty určené pre domáci a zahraničný trh sa budú obsahovo líšiť. Pre domáci trh budú prezentovať menej známe miesta, o ktorých budú mnohí Slováci možno počuť prvý raz. V pravidelnej sérii vtipných online videí sa opäť objaví aj lyžiarka Petra Vlhová. Kampaň navrhla a realizovala reklamná agentúra Istropolitana Ogilvy.

Igor MAtovič Robert Kaliňák Čítajte aj Na potýčku Matoviča s Kaliňákom promptne reaguje Kaufland. Vtipnou akciou na tovar pre bitkárov

Slovakia Travel je oficiálny turistický portál Slovenska, ktorý vznikol v rámci projektu Národný portál cestovného ruchu Slovenska. Jeho cieľom a hlavným poslaním je propagovať Slovensko ako destináciu cestovného ruchu a poskytovanie informácií pre domácich aj zahraničných návštevníkov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #reklamná kampaň #Slovakia Travel