Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Tri deti, tri exmanželky a chce si zobrať štvrtú. Tomáš Klus ako zamilovaný multiotecko v novom seriáli

Novému zábavnému rodinnému seriálu budú patriť pondelkové večery.

31.01.2024 06:00
Zalez do spacáku, Tomáš Klus Foto:
Tomáš Klus so svojou dcérou Jozefínou stvárňujú hlavné úlohy v seriáli Zalez do spacáku.
debata
možné je všetko, Čítajte aj Veľké šou na Markíze v roku 2024: Šokujúca neprítomnosť Superstar, toto bude náhrada!

Televízny kanál Prima PLUS prináša od začiatku roka jednu českú seriálovú novinku za druhou. Po úspešnej rodinnej zábavnej sérii Malá veľká liga budú od 5. februára pondelkové večery opäť patriť deťom, ktoré sa dospelým postarajú o zábavu a tentokrát aj rodičom, ktorí sa o sebe ešte stále majú čo učiť.

Nový komediálny seriál Zalez do spacáku je o štyridsiatnikovi Ivanovi, ktorý sa chce oženiť s krásnou mladou Sárou. Lenže to má malý háčik. Ivan svojej láske akosi zabudol spomenúť, že už bol trikrát ženatý a má tri deti. V hlavnej úlohe sa predstaví Tomáš Klus so svojou dcérou Jozefínou a Pavla Gajdošíková, ktorú mali diváci možnosť vidieť v hlavnej role seriálu Extraktori.

Sedem schodov k moci Čítajte aj Milovala luxus, vplyvných mužov a moc. Nový seriál inšpirovala šialená politická kauza, ktorá otriasla Českom

„Môj Ivan už mal tri ženy a teraz našiel štvrtú a urobí všetko preto, aby si ju vzal. Mám veľa detí a všetko sa to zíde v jednom kempe. Verím, že sa divák pobaví,“ prezrádza Tomáš Klus, ktorý má po boku svoju desaťročnú dcéru Jozefínu. „S otcom sa mi točí dobre a veľmi ma to herectvo baví. Občas sa stane, že chodíme aj neskoro spať, pretože točíme do noci. Páčilo sa mi tam,“ usmieva sa malá herečka.

„S dcérou Jozefínou sme si počas nakrúcania urobili krásne prázdniny a bývali sme v karavane. Máme skvelý otcovsko-dcérsky mód. Zamiloval som si to tam. Myslím, že sa podarilo dať dohromady skvelú partiu ľudí. Po natáčaní sa grilovalo, večeralo, boli tam milé posedenia. Taký život v kempe,“ opisuje svoj život na natáčaní Tomáš Klus.

O tú, o ktorú sa povedie boj, sa postarala Pavla Gajdošíková. Ako Sára pripraví pre Ivana neľahkú skúšku. „Som Ivanova priateľka Sára, rodičia tu majú kemp, a tak tu riešim rôzne životné peripetie. Ivan má celkom štyri deti, tri svoje a jedno vyženené, a ja som nadšená, lebo milujem natáčanie s deťmi. Sú veľmi prirodzené a dosť sa od nich učím,“ prezrádza Pavla.

Zábery zo seriálu Zalez do spacáku Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Prvá klapka seriálu Zalez do spacáku.

O čom je seriál Zalez do spacáku

Ivan (Tomáš Klus) má za sebou už tri nevydarené manželstvá, tri deti a opäť sa zamiloval. Deti síce stretáva, ale občas sa stane, že dohodnuté víkendy raz za štrnásť dní nestihne. Stále sľubuje, že si urobí čas a určite s deťmi strávia letné prázdniny, lenže „skutek utek“. To všetko však platilo do júna.

Ivan sa zamiloval do Sáry (Pavla Gajdošíková) a ako vždy ju v akomsi pomätení zmyslov požiadal o ruku. Sára má podmienku, že si Ivana vezme, ale musí ho lepšie spoznať. Jej rodičia (Lenka Vlasáková, Ondřej Pavelka) vlastnia kemp pri jazere. Nič luxusné, ale ani žiadna tragédia. Dva mesiace v kempe ich vzťah poriadne preveria.

Ivan nemieni nič riskovať a ospravedlní sa všetkým svojim exmanželkám (Kristýna Leichtová, Erika Stárková, Barbora Seidlová), že tieto prázdniny mu to jednoducho nevyjde a deti si vezme hneď, ako to bude možné. Lenže bývalé ženy nie sú hlúpe, spoja sa a behom pár dní zistia, čo za tým je. A je jednoducho neprijateľné, aby im prázdninový program narušila nejaká nezmyselná potenciálna svadba. Rozhodnú sa, že jednoducho pôjdu do kempu a deti mu tam nechajú…

Prekvapená Sára musí uznať, že procesu vzájomného poznávania môže prítomnosť detí iba prospieť. A dva mesiace spoločných chvíľ tejto zvláštnej rodiny okorenené letnými zážitkami z kempu môžu začať.

Seriál, v ktorých sa okrem iných predstaví napríklad aj slovenský herec Adrian Jastraban, štartuje na obrazovkách kanálu Prima PLUS už v pondelok 5. februára o 21:30 hod. V repríze si ho potom budú môcť diváci pozrieť vždy v utorky o 18:55 hod.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Tomáš Klus #Prima PLUS #české seriály