Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Veľké šou na Markíze v roku 2024: Šokujúca neprítomnosť Superstar, toto bude náhrada!

Televízia Markíza má jasno v tom, ktoré veľké šou ponúkne divákom v tomto roku. Kto by čakal experimenty, tak je na omyle. Očakával sa návrat Superstar, stanica však prekvapila. Návrat diváci nech nečakajú. Vrátia sa overené hity.

30.01.2024 06:00
možné je všetko, Foto:
Markíza ponúkne divákom druhú sériu Možné je všetko!.
debata

1. Let's Dance

Najväčšia a najsledovanejšia tanečná šou sa na jar opäť vráti s deviatou sériou! Nebudú chýbať veľkolepé otváracie čísla, kreatívne kostýmy, tematické večery, emotívne a výnimočné vystúpenia
najpopulárnejších osobností v réžii jedného z najlepších režisérov v Česku a na Slovensku Pepeho Majeského. Ostatnú sezónu Let’s Dance si titul kráľa a kráľovnej tanečného parketu vybojovali Jana Kovalčiková a Vilém Šír, ktorí vo finále zvíťazili nad Gabrielou Marcinkovou s Matyášom Adamcom a Vratkom Sirágim s Annou Riebauerovou. Nedeľnými večermi sprevádzala nová moderátorská dvojica Viktor Vincze a Lucia Hlaváčková a tanečné výkony hodnotila skvelá porota v zložení Adela Vinczeová, Tatiana Drexler, Ján Ďurovčík a víťaz siedmej série Ján Koleník.

2. Možné je všetko!

Risk Markíze vyšiel! Nová šou, ktorá sa predstavila na jeseň má isté pokračovanie. Diváčkam a divákom sa v nej počas desiatich večerov predstavili populárne osobnosti a obľúbení zabávači v situáciách, v akých sme ich ešte nikdy nevideli! Prostredníctvom rôznych vopred neočakávaných úloh, napínavých hier a náročných výziev sa postarali o neopakovateľné a stále nové vtipné situácie a skvelú atmosféru. Atraktívna novinka, doslova nabitá vzrušujúcimi prekvapeniami ovládla televízne obrazovky a stala sa jasným favoritom sobotných večerov. Možné je všetko! je slovenskou adaptáciou pôvodne francúzskeho formátu, ktorý pod názvom Anything Goes distribuuje spoločnosť Banijay Rights.

3. 2 na 1

Po dlhšej pauze vo vysielaní sa vráti aj táto šou s premiérovými epizódami. Originálna zábavná relácia, v ktorej si dvaja moderátori – Adela Vinczeová a Dano Dangl – vezmú „na paškál“ vždy jedného zaujímavého hosťa, sa v roku 2024 vráti na obrazovky televízie Markíza s novými časťami. Ani zďaleka nejde o bežnú tolkšou, hviezdny hosť musí v priebehu šou absolvovať sériu rôznych úloh, skúšok alebo výziev, ktoré ho dostanú do neštandardných a nie celkom komfortných situácií. Diváčky a diváci vysokou sledovanosťou a nadšenými odozvami na sociálnych sieťach ocenili množstvo vtipných momentov a reakcií, ktoré vznikali pod vplyvom nečakaných udalostí.

Jedinečný pôvodný formát vyvinutý v spolupráci s produkčnou spoločnosťou Noemo sa minulý rok tešil mimoriadne vysokej sledovanosti a tak si už niekoľko rokov za sebou udržuje status jedného z najúspešnejších zábavných programov na celom trhu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #televízna sezóna 2023/2024 #Vianoce 2024 #rok 2024