Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Prvé povolebné diskusie: S prezidentkou Čaputovou o zostavení novej vlády aj nelegálnej migrácii

Prinášame prehľad hostí vo víkendových televíznych diskusiách v RTVS, na Markíze a TA3.

07.10.2023 00:00
fico, čaputová Foto: ,
Prezidentka Zuzana Čaputová prijala predsedu Smeru Roberta Fica a poverila ho zostavením vlády.
debata (1)

Je po voľbách a víťazi rokujú o zostavení vládnej koalície so stranami, ktoré sa dostali do parlamentu. O tom, aký bude politický vývoj po voľbách a ako vnímajú aktuálne rozhodnutia vlády odborníkov, budú zvolení politici hovoriť vo víkendových televíznych diskusiách.

smer, fico Čítajte aj Volebná realita sa líši od prieskumov. Ktoré agentúry najpresnejšie odhadli víťazov volieb?

V prvých povolebných Sobotných dialógoch budú aj o riešeniach nelegálnej migrácie diskutovať poslanci Tomáš Valášek (PS) a Roman Mikulec (OĽaNO). Reláciu vysiela Rádio Slovensko a spravodajská televízia :24 naživo v sobotu od 12:10 hod. Moderuje Marta Jančkárová.

V nedeľnej relácii V politike budú aj o zákulisí rokovaní hovoriť Gábor Grendel (OĽaNO) a predseda strany Život-NS Tomáš Taraba, ktorý sa do parlamentu dostal na kandidátke SNS. Reláciu moderuje Richard Dírer, vysiela ju Televízia ta3 o 11:00 hod.

predvolebná kampaň, Marian Kotleba, bilbord Čítajte aj Kotlebovými predvolebnými bilbordami sa zaoberá NAKA. Právnik upozorňuje na vysokú trestnú sadzbu

Do relácie O 5 minút 12 dostali pozvanie líder OĽaNO Igor Matovič a Tomáš Taraba (kandidát za SNS). S moderátorom Marekom Makarom budú hovoriť aj o rokovaniach o zostavení novej vlády. Reláciu vysiela naživo v nedeľu od 11:55 hod. Jednotka a spravodajská televízia :24.

Exkluzívnou hostkou relácie Na telo bude prezidentka Zuzana Čaputová. Moderátor Michal Kovačič sa hlavy štátu opýta množstvo kľúčových otázok. Kto by mohol dostať prípadné ďalšie poverenie na zostavenie vlády, keď vyprší čas Robertovi Ficovi, či bude blokovať nominácie na ministrov, ktorí sa jej nepáčia, ale aj to, či bude brániť prípadným zmenám na polícii a prokuratúre.

Relácia Na telo sa tradične začína o 13:00 hod. na obrazovkách TV Markíza a na webe TVNOVINY.sk.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Sobotné dialógy #O 5 minút 12 #V politike #politické relácie #Na telo