Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Vo vedení RTVS končí kľúčový človek. Z telerozhlasu odchádza po necelom roku

Z RTVS odchádza po vzájomnej dohode Pavol Pavlík.

09.01.2024 17:00
Pavol Pavlík, pavlík, Foto:
Pavol Pavlík pôsobil ako redaktor, moderátor, dramaturg a šéfredaktor v Slovenskom rozhlase, rádiu Twist a v TV Markíza.
debata (9)

Z RTVS odchádza po vzájomnej dohode riaditeľ Sekcie online služieb Pavol Pavlík. „S pánom Pavlíkom sme mali v rámci RTVS viac ako rok dobrú vzájomnú profesionálnu spoluprácu, za čo sa mu chcem poďakovať. Naša dohoda bola z oboch strán veľmi korektná,“ povedal generálny riaditeľ RTVS Ľuboš Machaj. Dôvody odchodu telerozhlas neupresnil.

Vedením sekcie je od 9. januára 2024 poverený projektový manažér Sekcie generálneho riaditeľa Peter Földváry.

Markíza, Záhorská Bystrica Čítajte viac Markíza sa zatriasla v základoch: Tesne pred Vianocami končí šéf spravodajstva, v televízii pracoval 27 rokov

Pavol Pavlík nastúpil na pozíciu riaditeľa Sekcie online služieb 15. januára minulého roka. Vo funkcii nahradil Matúša Miklošíka, ktorý bol dočasne poverený vedením sekcie. Pavlík mal dlhoročné skúsenosti v oblasti médií a online komunikácie. Pracoval ako redaktor, moderátor, dramaturg a šéfredaktor v Slovenskom rozhlase, rádiu Twist a v TV Markíza.

Od roku 2004 bol výkonným a projektovým riaditeľom v spoločnosti Media One, kde zodpovedal za riadenie spoločnosti a projektov a poskytoval konzultácie v komunikačnej a mediálnej oblasti. Pred viac ako dekádou bol jednou z tvárí neúspešnej politickej strany 99%.

novinár, tlačová konferenciaa Čítajte aj Turbulencie v RTVS, vyhrážky novinárom či zmena na čele Markízy. Aj to boli udalosti, ktoré v médiách rezonovali v roku 2023

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #personálne zmeny