Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nová posila vo vedení najväčšieho domáceho reťazca. Na Slovensko sa vracia po rokoch v zahraničí

Novou riaditeľkou obchodu v COOP Jednote Slovensko sa stala Renáta Peťovská.

17.01.2024 17:30
Coop Jednota Otváranie prevádzky Foto:
Otváranie novej prevádzky Coop Jednota Tempo Supermarket v priestoroch Národného futbalového štadióna v Bratislave.
debata (1)

Nový rok priniesol zmeny v organizačnej štruktúre COOP Jednoty Slovensko. Najzásadnejšou zmenou je rozšírenie sekcie obchodu o odbor rozvoja maloobchodnej siete. Od 01.januára 2024 vedie novú sekciu obchodu a rozvoja maloobchodnej siete Renáta Peťovská ako riaditeľka sekcie obchodu a rozvoja maloobchodnej si­ete.

Nová riaditeľka prišla do COOP Jednoty zo spoločnosti Julius Meinl Coffee Group, kde pôsobila od roku 2001 v top manažmente spoločnosti a od roku 2020 zastávala pozíciu regionálnej riaditeľky pre Strednú Európu a Taliansko (Regional Director Central Europe & Italy).

rtvs, mlynská dolina Čítajte aj Rozdelí sa RTVS na televíziu a rozhlas? Otázka je stále otvorená, uviedli v diskusii koaliční poslanci

Návrat na Slovensko

„Som rada, že sa po rokoch strávených v zahraničí vraciam na Slovensko a môžem svoje skúsenosti z európskych trhov aplikovať a využiť na slovenskom trhu. Môj návrat ma teší o to viac, keďže som sa stala súčasťou tímu najväčšej slovenskej maloobchodnej siete, ktorá má za sebou bohatú tradíciu, viac ako 14 000 zamestnan­cov, takmer 2 000 predajní vo všetkých regiónoch a množstvo verných zákazníkov. Práca s otvorenými a tvorivými ľuďmi je pre mňa inšpiráciou a verím, že spoločne dokážeme napredovať v neustále silnejúcej konkurencii v oblasti maloobchodu na Slovensku,“ hovorí Peťovská a dodáva, že práve možnosť urobiť niečo konkrétne pre našu krajinu ju vrátila domov.

„Julius Meinl Coffee Group ako rodinná firma si zakladá na ľuďoch, vzťahoch, tradícii a trvalých hodnotách. Počas môjho pôsobenia v Rakúsku som veľmi intenzívne vnímala ich presvedčivý a zmysluplný vzťah k regionálnej produkcii a domácej značke. Vzbudilo to vo mne túžbu vrátiť sa na Slovensko a o mojom novom pôsobisku bolo rozhodnuté. COOP Jednotu vnímam ako nositeľa tradičného, domáceho slovenského obchodu so snahou podporovať domácich producentov a rast ekonomiky Slovenska.“

LOH 2024 Paríž Čítajte aj Sponzorom olympiády bude prvýkrát pivovar. Zmluvu za stovky miliónov podpísal na päť rokov

COOP Jednota je najväčšia domáca maloobchodná sieť, ktorá patrí na Slovensku k významným zamestnávateľom. Poskytuje prácu viac než 14 tisíc zamestnancom v 9 logistických centrách a takmer 2 000 predajniach na celom území Slovenska.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #personálne zmeny #COOP Jednota