Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Lacný diskont otvára nové predajne v rýchlom tempe. Na Vianoce poteší zákazníkov na východe Slovenska

Holandský diskont Action pokračuje v expanzii naprieč Slovenskom.

23.12.2023 00:00
Action Foto:
Ilustračné foto.
debata

Len pred týždňom otvoril Action novú predajňu v Nitre a už dnes, v sobotu 23. decembra, otvára ďalšiu na východe Slovenska. Pôjde o prvú predajňu v Prešove a už pätnástu na Slovensku. Nový obchod sa nachádza v nákupnom centre Novum.

Klamstvo, Tomáš Maštalír Čítajte aj Herecký víťaz roka: Psychopat, vtipkár aj dobrák od kosti. Neuveriteľné, koľko seriálov stihol

„Prvý prešovský obchod otvárame priamo v srdci tohto mesta. Priestory v nákupnom centre Novum nám umožnia ponúknuť zákazníkom presne to, čo od nakupovania v Action očakávajú – dostatočne veľkú a prehľadnú predajnú plochu, dobrú dostupnosť a široký sortiment produktov za nízky ceny,“ povedal Sławomir Nitek, regionálny riaditeľ Action pre Poľsko, Českú republiku, Slovensko a Rakúsko.

Action vstúpil na slovenský trh len v marci tohto roka. Predtým od roku 2021 prevádzkoval distribučné centrum neďaleko Bratislavy, odkiaľ doposiaľ zásobuje svoju sieť v Rakúsku a Nemecku, ku ktorým sa v tomto roku pridali aj slovenské predajne.

„Od otvorenia prvého obchodu v Bratislave sa Action na Slovensku teší rastúcej popularite. Aj vďaka tomu pokračujeme v nastavenej expanzii a ku koncu kalendárneho roka budeme mať v krajine už 15 predajní,“ sumarizuje Sławomir Nitek.

bridgerton, Čítajte aj Najlepšie seriály roka 2023 podľa Mediakliku: Top chuťovky, ktoré prevalcovali celý svet
Ilustračné foto. Foto: Action
Action Ilustračné foto.

Od 23. decembra budú môcť zákazníci v Prešove nakupovať v nákupnom centre Novum na predajnej ploche 862 metrov štvorcových, a to každý deň od 9:00 do 21:00 hod. V ponuke nájdu široký sortiment reťazca, ktorý okrem vlastných značiek ponúka aj prémiové.

V ponuke sa 150 produktov každý týždeň obmieňa, pričom reťazec deklaruje, že viac než 1 500 položiek stojí menej než jedno euro a priemerná cena všetkých výrobkov nedosahuje ani 2 eurá. Približne 92 % drevených a 90 % bavlnených výrobkov pochádza z udržateľných zdrojov. Cieľom spoločnosti do roku 2024 je, aby malo 100 % týchto produktov ekologický pôvod.

witcher, zaklínač, henry cavill, Čítajte aj Najhoršie seriály roka 2023: Toto bolo naozaj peklo, všetkému kraľuje hit od Netflixu

V novej predajni v Prešove nájde prácu 20 zamestnancov pracujúcich na plné aj čiastočné úväzky. Reťazec vo svojich prevádzkach naprieč Slovenskom ponúka vedúcim predajne mzdu 1600 eur, zástupcom vedúceho 1250 eur a predavačom 1000 eur. Brigádnici si môžu zarobiť 6 eur za hodinu. K benefitom patrí aj 15 % zamestnanecká zľava na celý sortiment v predajni.

Naprieč Európou reťazec zamestnáva približne 60 000 ľudí a prevádzkuje viac než 2 500 obchodov.

debata chyba
Viac na túto tému: #obchodné reťazce #Action