Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Najhoršie seriály roka 2023: Toto bolo naozaj peklo, všetkému kraľuje hit od Netflixu

Rok 2023 okrem dobrých kúskov, priniesol aj seriálové sklamania. Tento rok bol prekvapujúci v tom, že niekdajší hit poriadne sklamal. A jeho toho omnoho viac.

23.12.2023 06:00
witcher, zaklínač, henry cavill, Foto:
Tretia séria Zaklínača sklamala.
debata

1. The Witcher – Netflix

V lete streamovací gigant sprístupnil dlhoočakávanú tretiu sériu svojho fantasy hitu a nastalo sklamanie. Pre fanúšikov ďalšia osmička epizód bola o tom dôležitejšia, že sa s hlavnou úlohou Geralta z Rivie lúčil Henry Cavill a všetci boli zvedaví, ako tvorcovia spracujú tento šokujúci fakt, ktorý pred časom ešte nikto nečakal. Cavill sa rozhodol opustiť dlhoročný projekt, údajne pre kreatívne nezhody s tvorcami, ktorí sa čoraz viac odkláňali od knižnej predlohy. Ani samotné nakrúcanie nových častí už nebolo v príjemnej atmosfére a obom stranám sa zrejme uľavilo, keď sa ich cesty rozišli.

bridgerton, Čítajte aj Najlepšie seriály roka 2023 podľa Mediakliku: Top chuťovky, ktoré prevalcovali celý svet

Ten, kto čakal nejakú veľkolepú rozlúčku s Cavillom zostal nemilo prekvapený. Vôbec sa nekonala, akoby tvorcovia zámerne mu nechceli vzdať hold a posledné scény nenasvedčovali tomu, že od štvrtej série do úlohy Geralta nastúpi Liam Hemsworth. Dej sa tváril ako by sa nič nedialo a príbeh ide ďalej. Tomu všetkému tretia séria priniesla veľa slabých momentov, ktoré chceli kompenzovať viaceré akčné scény alebo vydarené špeciálne efekty. Na divákov to nezabralo a po tejto sérii zostala viac pachuť ako nadšenie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Fear the Walking Dead #The Witcher #HBO Max #The Mandalorian #Disney+ #seriál sex/life #Vianoce 2023