Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Obľúbená značka predajní sa po rokoch vrátila do Bratislavy. Veľký supermarket otvára v top lokalite

Nový supermarket sa otvára v piatok 10. novembra v novom obchodnom centre.

09.11.2023 00:00
obchod, nakupovanie, rodina Foto:
Ilustračné foto.
debata (2)

Značka Coop Jednota, ktorá mala doposiaľ v Bratislave len dve menšie prevádzky, sa teraz vracia vo veľkom štýle. K predajniam na Mierovej ulici a Dulovom námestí pribudne veľký supermarket s rozlohou viac ako 1 600 metrov štvorcových.

Nová predajňa Tempo SUPERMARKET sa otvára v piatok, 10. novembra o 10.00 hod, v novej nákupnej zóne Tehelko v priestoroch Národného futbalového štadióna na Bajkalskej ulici. Prevádzkovať ju bude COOP Jednota Nové Zámky.

Nová predajňa TEMPO Jednota v obchodnom centre... Foto: TEMPO Jednota
Tempo Jednota, Tehelko Nová predajňa TEMPO Jednota v obchodnom centre Tehelko v Bratislave.
Markíza, Záhorská Bystrica Čítajte aj Posun v kauze vypnutia Markízy: Operátor zverejnil novú ponuku služieb

„Predajňa bude disponovať najmodernejším vybavením, chladiacim a mraziacim zariadením, ktoré je šetrné k životnému prostrediu a spĺňa najvyššie ekologické štandardy,“ uviedol v tejto súvislosti Štefan Mácsadi, predseda predstavenstva COOP Jednota Nové Zámky.

Zákazníci v novej predajni nájdu viac ako 70 % výrobkov od slovenských dodávateľov a výrobcov, čerstvý chlieb a pečivo dopekané počas celého dňa, širokú ponuku čerstvého mäsa, mäsových výrobkov a syrov, teplý pult či vlastnú lahôdkarskú výrobu. Špecifickou časťou bude „COOP Bystro“ s ponukou teplých jedál pripravených priamo za obslužným pultom. Súčasťou supermarketu budú samoobslužné pokladnice a elektronické cenovky.

facebook, sociálne siete Čítajte aj Facebook už spoplatňuje aj Slovensko: Suma, ktorú si pýta, vyráža dych. Je to viac ako najdrahší Netflix

V deň otvorenia je pre zákazníkov pripravených viacero prekvapení. Pre každého zákazníka je pripravený darček a pri nákupe nad 20 eur dostane kupón v hodnote 3 eurá na ďalší nákup. Nebude chýbať ani súťaž o darčekové koše a nákupné poukážky, a tiež množstvo ochutnávok a špeciálnych akcií.

Nový Tempo SUPERMARKET bude otvorený sedem dní v týždni až do 21.00 hod., zákazníci majú k dispozícii bezplatné parkovanie v podzemnej garáži.

Nová predajňa TEMPO Jednota v obchodnom centre... Foto: TEMPO Jednota
Tempo Jednota, Tehelko Nová predajňa TEMPO Jednota v obchodnom centre Tehelko v Bratislave.

Maloobchodná sieť COOP Jednota prevádzkuje na Slovensku viac ako 2000 predajní vo všetkých regiónoch. Prevádzky rozdeľuje do troch typov – Tempo Supermarket, Supermarket a Potraviny podľa predajnej plochy a šírky sortimentnej ponuky. Od júla tohto roka prechádza viac ako 60 supermarketov vo všetkých regiónoch Slovenska do vyššieho formátu Tempo Supermarket s predajnou plochou 500 metrov štvorcových a viac.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #obchodné reťazce #COOP Jednota