Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Do boja proti rakovine prsníka sa zapája aj Primark. Prináša špeciálnu kolekciu oblečenia a spúšťa kampaň

Charitatívne organizácie podporí viac ako 1 miliónom eur.

06.10.2023 06:00
Primark Foto:
debata

Primark prináša do svojich predajní už tretiu kolekciu na podporu boja proti rakovine prsníka. Súčasťou kolekcie, ktorá je dostupná od 1. októbra, sú aj nové výrobky zamerané na ženy po operačnom zákroku. V rámci tohtoročnej kampane venuje Primark celkovo vyše 1 milión eur charitatívnym organizáciám, ktoré sa zaoberajú ochorením rakoviny prsníka.

prokurátorka, mauréry, Čítajte aj Raketový štart a potom tvrdé pristátie: Tento seriál Jojky neustále klesá v diváckej (ne)priazni

Spoločnosť pri príležitosti mesiaca boja proti rakovine prsníka už tretí rok predstavila špeciálnu kolekciu, ktorá obsahuje 32 kusov oblečenia. Voľnočasové oblečenie, nočná bielizeň a kozmetické výrobky budú dostupné v dvoch líniách: v pooperačnej línii, ktorá obsahuje špecializované výrobky vyvinuté pre ženy s rakovinou prsníka a v línii zameranej na solidaritu, ktorej cieľom je zvyšovanie spoločenského povedomia o rakovine prsníka.

Daniel Heriban Čítajte aj Do kín prichádza posledný film, v ktorom sa objaví Dano Heriban. Na plátnach kín stvárni Alexandra Dubčeka

„Uvedením tejto kolekcie chceme podporiť ženy, ktoré bojujú s následkami spojenými s liečbou rakoviny prsníka a povzbudiť ich v ich každodennom fungovaní. Dôležitým cieľom je aj budovanie väčšieho povedomia o prevencii a rizikách tohto ochorenia. Teší ma, že sme priniesli už tretiu edíciu tejto kolekcie, pričom touto iniciatívou napĺňame aj trvalý záväzok spoločnosti Primark podporovať všetky ženy bez ohľadu na ich životnú situáciu,“ hovorí Maciej Podwojski, riaditeľ spoločnosti Primark pre strednú a východnú Európu.

Foto: Primark
Primark

Kolekcia výrobkov v pooperačnej línii bola vyvinutá s ohľadom na pohodlie a podporu žien, pričom zahŕňa špecializovanú spodnú bielizeň, pohodlné oblečenie na doma a nočnú bielizeň. Výrobky boli navrhnuté s využitím najnovších výrobných inovácií, ktoré sú určené na riešenie vedľajších účinkov liečby a operácie, ako je zvýšená citlivosť, návaly tepla a opuchy. Medzi špecializované vlastnosti výrobkov patrí možnosť zapínania na predný zips, bezkosticové strihy či vrecká na protézy. Novinkou tohtoročnej kolekcie sú pooperačné športové podprsenky a pooperačné plavky a bikiny.

Nová kolekcia bude k dispozícii po celý rok. Kolekcia výrobkov v línii zameranej na solidaritu zahŕňa voľnočasové oblečenie, vrátane tričiek, nočnej a spodnej bielizne a je k dispozícii počas celého októbra.

Foto: Primark
Primark

Spolu s uvedením tejto kolekcie venuje Primark charitatívnym organizáciám na boj proti rakovine v Európe a USA celkovo vyše milión eur. Ide o doteraz najväčší dar medzinárodného módneho reťazca Primark charitatívnym organizáciám zameraným na boj proti rakovine.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Primark #reklamná kampaň #obchodné reťazce