Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Lacný reťazec otvára ďalšiu predajňu v Košickom kraji. Expanzia pokračuje rýchlym tempom

Action otvára svoj desiaty obchod na Slovensku.

07.09.2023 06:00
Action Foto:
debata (2)

Holandský diskontný reťazec Action vstúpil na slovenský trh len v marci tohto roka a už otvára svoju desiatu predajňu. Opäť sa bude nachádzať v Spišskej Novej Vsi, kde už diskont otvoril jednu predajňu na konci júla. V Košickom kraji prevádzkuje aj obchod v Michalovciach, okrem toho má dve predajne v Bratislave a po jednej v Martine, Rimavskej Sobote, Topoľčanoch, Trnave a Zvolene.

martin novák, na nože, Čítajte rozhovor Šéfkuchár Novák zo šou Na nože: Nájdem chybu, zareagujem a reštaurácia dostane "karate", ktoré potrebuje, aby sa nakopla

„Míľnik desiatich predajní na Slovensku je pre nás len začiatkom. Som rád, že náš koncept si Slováci obľúbili a pravidelne sa do predajní Action vracajú, aby zistili, čo nové u nás nájdu. V expanzii budeme pokračovať aj v nasledujúcich týždňoch a nové predajne otvoríme vo východných aj západných regiónoch krajiny,“ hovorí Sławomir Nitek, regionálny riaditeľ Action pre Poľsko, Českú republiku, Slovensko a Rakúsko.

Sky Park Čítajte aj Bratislavský mrakodrap mení svoju podobu. Ikonická stavba bude vyzerať napokon inak

Ďalší obchod Action v Spišskej Novej Vsi nájdu zákazníci od 7. septembra v retail parku na adrese Mlynská 39. Zamestnávať bude 24 ľudí. Reťazec ponúka vedúcim predajne mzdu 1600 eur, zástupcom vedúceho 1250 eur a predavačom 1000 eur. Brigádnici si môžu zarobiť 6 eur za hodinu. K benefitom patrí aj zamestnanecká 15 % zľava na celý sortiment v predajni.

prokurátorka, Čítajte aj Jojka a jej nový seriál Prokurátorka: Temný, znepokojujúci, ale o to lepší pohľad do zákulisia spravodlivosti

Action má 2 200 predajní naprieč Európou a zamestnáva 68-tisíc ľudí. Na slovenský trh vstúpil ešte v roku 2021, keď otvoril pri Bratislave distribučné centrum, odkiaľ zásoboval svoje rakúske a nemecké predajne. Od marca 2023 sa k nim pridávajú aj tie slovenské. Sortimentom a cenami mu konkurujú obchodné reťazce ako Pepco či Tedi.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #obchodné reťazce #Action