Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Zmena v obľúbenej šou RTVS: Kovalčiková sa v novej sérii neobjaví, nahradí ju známa tvár Markízy

Pätica cestovateľov bude mať novú posilu.

28.06.2023 06:00
S úsmevom po Slovensku IV Foto:
Na obrazovky Jednotky sa vracia cestovateľská šou S úsmevom po Slovensku.
debata

Na obrazovky Jednotky sa vracia cestovateľská šou S úsmevom po Slovensku, ktorá opäť navštívi najatraktívnejšie a najzaujímavejšie miesta Slovenska.

amanda bynes, bynes, Čítajte aj Mohla byť hereckou hviezdou, teraz je na totálnom dne: Na ulici by ste sa jej vyhli oblúkom

V novej sérii sa však už po boku Dominiky Kavaschovej, Mariána Čekovského, Juraja Šoko Tabačeka a Borisa Valábika neobjaví Jana Kovalčiková. Nakrúcanie totiž prebiehalo počas tanečnej šou Let's Dance, kde Kovalčiková postúpila až do finále, ktoré vyhrala.

V pätici cestovateľov ju nahradí moderátorka a herečka Martina Zábranská, ktorá sa dostala do povedomia divákov ako spolumoderátorka Viktora Vinczeho v minuloročnej sérii Let's Dance, a aktuálne hviezdi v seriáli televízie Markíza Mama na prenájom, ktorý sa po letnej prestávke vráti na obrazovky.

Pozrite si zábery z novej série S úsmevom po Slovensku:
S úsmevom po Slovensku IV Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Marián Čekovský, Martina Zábranská a Boris...

„V najnovšej sérii S úsmevom po Slovensku sa Janka Kovalčiková neobjaví, vzhľadom na jej mimoriadne náročné pracovné nasadenie. RTVS oslovila Martinu Zábranskú, ktorá so svojím temperamentom a prejavom výborne zapadne do dramaturgie relácie. Zároveň ako Bratislavčanka typologicky doplní dva cestovateľské tímy, v ktorých sú Dominika Kavaschová, Boris Valábik, Marián Čekovský a Juraj „Šoko“ Tabaček,“ uviedla Zuzana Vicelová, šéfka marketingovej komunikácie RTVS.

„Neverila som tomu, že by som mohla byť súčasťou tejto vtipnej a energickej partie, ale veľmi som sa potešila,“ hovorí Martina Zábranská o ponuke na účasť v obľúbenej cestovateľskej šou. „Mám pred tým veľký rešpekt a pociťujem istú dávku stresu, lebo je to výzva. Natáčanie je veľmi príjemné, ale stále cítim istú zodpovednosť, aby som ako nová členka tímu zapadla do tej skladačky,“ dodáva herečka a moderátorka.

Marián Čekovský a Martina Zábranská v šou S... Foto: RTVS
S úsmevom po Slovensku IV Marián Čekovský a Martina Zábranská v šou S úsmevom po Slovensku.
markíza, logo, Čítajte aj Leto na Markíze: Premiérové časti krimiseriálov, filmy, ale aj kultové série, ktoré diváci zbožňujú

Nová, už štvrtá séria S úsmevom po Slovensku odštartuje na Jednotke vo štvrtok 29. júna o 20.30 hod., ďalšie premiérové epizódy budú nasledovať vždy vo štvrtok počas leta.

V prvej epizóde pätica cestovateľov navštívi Trnavský kraj a začnú, ako inak, v historickej Trnave. Diváci sa môžu tešiť na doteraz neobjavené zákutia Trnavského kraja, v ktorých si cestovatelia vyskúšajú rôzne aktivity – jazdu na koni, starostlivosť o včely či cykloturistiku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jana Kovalčiková #S úsmevom po Slovensku #Martina Zábranská