Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

JOJ play oslavuje narodeniny. Pre divákov má pripravený exkluzívny darček

31.03.2024 06:00
Perinbaba a dva svety, plagát Foto:
Perinbaba a dva svety
debata

Slovenská streamovacia platforma JOJ Play oslavuje druhé narodeniny. JOJ Group ju spustila 1. apríla 2022 v bezplatnej i platenej verzii, za dva roky si získala viac než 400-tisíc registrovaných používateľov.

Druhé narodeniny oslavuje JOJ Play exkluzívnym programom. Od nedele 7. apríla bude pre všetkých používateľov dostupný jeden z najočakávanejších slovenských filmov súčasnosti – Perinbaba a dva svety, ktorý mal v kinách premiéru len v decembri minulého roka.

Perinbaba a dva svety Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Lukáša, syna Alžbetky a Jakuba z pôvodného...

V pokračovaní legendárnej rozprávky Juraja Jakubiska ožívajú dobre známe postavy Perinbaby i Zubatej, a v magickom svete pokračuje príbeh Jakuba a Alžbetky putovaním ich syna Lukáša za šťastím.

Pre divákov je tiež pripravená česko-slovenská uletená komédia Jedeme na teambuilding, ktorá je aktuálne najnavštevovanejším filmom v slovenských kinách. V ponuke JOJ Play je dostupná už od 28. marca.

Jedeme na teambuilding Čítajte viac Nový hit v slovenských kinách: Česko-slovenská uletená komédia prekonala veľkú métu

Športoví fanúšikovia sa môžu tešiť 20. apríla na Fight Night Challenge 6, živú 6-hodinovú šou plnú skvelých zápasov celebrít aj profesionálnych zápasníkov, ktorá sa nebude opakovať. Chýbať nebudú Flexking, Strýco Filip, Erik Tresor, Bergi, Fučo, Čepo, Sulík, Pimpinockaa, Lenockatt a ďalší.

Rovnako budú môcť sledovať v máji majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji, na ktoré má Jojka od tohto roka až do roku 2028 exkluzívne vysielacie práva.

Lets Dance, Čítajte aj Čo skôr pozerať? Veľká noc graduje s Let's Dance, Ivetou a to nie je všetko!

Bezplatný balík JOJ Play FREE je dostupný pre zaregistrovaných používateľov, ktorí po jednoduchej registrácii môžu sledovať širokú ponuku seriálov, šou a filmov z produkcie JOJ Group. K dispozícii majú tiež živé vysielanie štyroch staníc TV JOJ, JOJ Plus, Wau či spravodajského kanálu JOJ 24.

Balík JOJ Play PREMIUM za 4,99 eura mesačne je určený pre náročnejších divákov, ktorí získať prístup do ešte rozsiahlejšej knižnice filmov, seriálov či šou, a to bez prerušovania reklamou. Sledovať pritom môžu až 12 živých televíznych staníc skupiny JOJ.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #JOJ play