Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Posledná záchrana alebo definitívny klinec do rakvy? Šokujúci presun jojkárskej dlhoročnej stálice

Televízia JOJ štartuje rok 2024 s viacerými novinkami a zmenami v programovej štruktúre. Jedna z nich je poriadne prekvapujúca.

09.01.2024 09:33
voštinár, nové bývanie, inkognito, Foto:
Relácia Inkognito s Vladom Voštinárom sa sťahuje do nového vysielacieho času.
debata (5)

Televízia JOJ ponúka divákom v týchto dňoch novú vysielaciu štruktúru, v ktorej sa publikum zoznamuje s viacerými novinkami a zmenami. Z programu sa vytratil seriál Hranica, ktorý si odkrútil svoje posledné príbehy ešte koncom minulého roka. Takisto chýbajú veľké šou typu Talent alebo V siedmom nebi. Nemocnica takisto bude ešte pár týždňov chýbať.

Vydrica Čítajte aj Najluxusnejšia časť Bratislavy je takmer hotová. Už o pár mesiacov ju čaká veľkolepé otvorenie

Odštartovala však staronová relácia Heslo s Jasmínou Alagič, tá obsadila pondelkový slot, utorky a štvrtky budú patriť netradičnému akvizičnému seriálu Viola. V stredu odštartuje nový česko-slovenský seriál Na vlnách Jadranu, ktorý vznikol v koprodukcii s televíziou Prima.

čas nádejí, Čítajte aj Nový miliónový seriál RTVS má na krku obrovskú chybu: Ako je možné, že si toto nikto nevšimol?

Pomerne nenápadne, ale o to viac prekvapujúco vyznieva zmena pre dlhoročnú jojkársku stálicu. Inkognito sa podľa najnovších programových plánov sťahuje zo svojho pondelkového slotu. Nastáva čosi, čo pre mnohé relácie môže znamenať buď nový impulz do ďalších sezón alebo naznačuje možný koniec produkcie.

Inkognito je najdlhšie vysielaná a jedna z najobľúbenejších zábavných šou na Slovensku, ktorá už neodmysliteľne patrí do každej televíznej sezóny. S prihliadnutím na krátku pauzu, oslávila 20-ročnú existenciu. Inkognito totiž odštartovalo svoje vysielanie už v roku 2003. Vždy relácii patril hlavný vysielací čas a dlhodobo otváral pondelkový program a svojho času bola najsledovanejšou zábavnou šou na trhu.

čas nádejí, Čítajte aj RTVS a jej novinka Čas nádejí: Konečne po rokoch prišiel nový seriál. Treba televízii za toto zatlieskať?

V ostatnej sezóne sa Inkognito muselo zmieriť s prvým nepríjemným posunom do neskoršieho času. Televízia ho posunula do druhého slotu od 21:40 a bola to práve Hranica, ktorá ho nahradila, čo sa odrazilo aj na sledovanosti.

Počnúc rokom 2024 prichádza výrazná zmena, Jojka sa rozhodla spraviť krok, ktorý môže Inkognitu zlomiť krk alebo nižší tlak na čísla bude mať za následok, že sa program na obrazovkách ešte nejaký čas zdrží. Od 13. januára sa bude Inkognito vysielať v sobotu podvečer o 17:50. Šou takýto míľnik ešte nezažila, doteraz sa nikdy nevysielala cez víkend a ani mimo prime-timu.

viola, Čítajte aj Veľká seriálová novinka: Toto Jojka vyskúša na divákov a môžu sa tešiť na atraktívny slovenský dabing

Inkognito tak bude konkurovať napríklad markizáckej Smotánke, ktorá dlhodobo si drží stabilnú sledovanosť a ostatná konkurencia vypĺňa sobotný slot pred spravodajstvom rôznymi magazínmi alebo filmami. Tento krok Jojky je o to zaujímavejší, že v sobotu bude vysielať premiérové epizódy a do pondelkového druhého slotu vsunie reprízy.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #inkognito #rok 2024