Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Heureka mení po 10 rokoch riaditeľa. Z lokálneho porovnávača cien spravil najnavštevovanejší nákupný portál

Zmena na vrcholnej pozícii spoločnosti nastáva od 13. septembra.

14.09.2023 09:45
e-shop, online, nekupovanie Foto:
Ilustračné foto.
debata
Novým CEO Heureka Group sa stáva David Chmelař. Foto: Heureka
David Chmelař Novým CEO Heureka Group sa stáva David Chmelař.

Heureka Group mení po desiatich rokoch generálneho riaditeľa. Od 13. septembra nastupuje do čela spoločnosti David Chmelař, ktorý na pozícii nahradí Tomáša Bravermana. Ten sa stáva nevýkonným poradcom predstavenstva Heureky.

marek ťapák, ťapák, Čítajte aj Bývalý programový riaditeľ RTVS Ťapák opäť konšpiruje: Európa je farizejská a zlé Rusko napadlo "mierumilovnú" Ukrajinu

„Veľmi ma teší, že prichádzam do Heureky, aby som mohol prispieť na jej úspešnej ceste k zvýšeniu jej hodnoty pri oslovovaní miliónov zákazníkov v celom regióne. Z osobného hľadiska si nedokážem predstaviť lepšie miesto, kam by som sa po ôsmich rokoch v Ázii vrátil,“ povedal David Chmelař, ktorý spoluzakladal a spoluriadil platformu iPrice, porovnávač cien v juhovýchodnej Ázii a Austrálii, až do jej nedávnej akvizície indonézskou e-commerce spoločnosťou Bukalapak.

Do Heureky prichádza s víziou využiť jej existujúcu pozíciu v oblasti online porovnávania cien v deviatich krajinách a k ďalšiemu posilneniu úlohy spoločnosti v e-commerce v strednej a východnej Európe. Je to proces, ktorý sa začal už pod vedením Tomáša Bravermana.

Igor MAtovič Robert Kaliňák Čítajte aj Na potýčku Matoviča s Kaliňákom promptne reaguje Kaufland. Vtipnou akciou na tovar pre bitkárov

„Heureku som viedol presne 10 rokov a spoločne so skvelým tímom sa nám ju za túto dobu podarilo zdesaťnásobiť. Z lokálneho porovnávača sme vytvorili regionálneho e-commerce hráča, ktorý je najnavštevovanejším nákupným portálom v regióne CEE. Po desiatich rokoch a na prahu štyridsiatky je ale ten správny čas na nové výzvy. K Heureke aj jej tímu však cítim veľkú zodpovednosť, budem jej naďalej pomáhať v poradenskej úlohe a teším sa na jej ďalšie veľké úspechy,“ povedal Tomáš Braverman.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Heureka #personálne zmeny