Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Absolútny šok na markizáckej Farme: Nečakaný odchod favorita, diváci hovoria o šikane

Mohlo by sa zdať, že tohtoročná Farma je pokojnejšie ako jej predchodkyňa. Opak je pravdou, má za sebou najväčší zvrat 15. série.

28.11.2023 08:36
farma, Foto:
Farma 15 má pred sebou najemotívnejšiu epizódu.
debata (2)

Farma je dlhoročný divácky fenomén, aj preto sa túto jeseň dočkala už realizácie 15. série a rozhodne sa nekončí. Televízia Markíza ohlásila na rok 2024 produkciu ďalšej série. Reality šou je vo svojom druhom večernom pásme stabilnou a jednoznačnou jednotkou vo vysielaní, keď večer k televíznym obrazovkám sadá približne štvrť milióna divákov a top priečky obsadzuje aj na streamovacej platforme Voyo.

Iliev Čítajte rozhovor Iliev z ta3 prvýkrát o svojej novej relácii: Energiu už nechcem míňať na politikov

Aktuálna séria bola plná hádok, taktík, nedorozumení, hádok, avšak doteraz sa nič podobné nestalo. Diváci zostanú v šoku, keď uvidia utorkovú epizódu. Z Farmy odchádza favorit tejto série Adam Rohárik.

Proti Adamovi sa postavili takmer všetci farmári, pretože po výhre v súťaži využil Alicinu ponuku a za 10 000 eur zo spoločného konta vymenil za zlatý lístok do semifinále. Zniesla sa na neho mohutná vlna kritiky, dohodli sa, že sa s ním nebudú baviť, vyčlenili ho z kolektívu a Adam strávil noc v duelantskej chatke.

karol farkašovký Čítajte aj Ďalší bývalý moderátor Markízy je na srandu: Vyrobil vianočný hoax o chlebe s masťou a cibuľou

Hoci bol odhodlaný všetko zvládnuť a vydržať tlak ostatných, nakoniec to vzdal. Ráno si pobalil veci a dokonca prišiel na spoločné raňajky, lenže potom sa do neho opäť pustila Mirka. A keď sa objavila Alica, Adam sa prihlásil o slovo. So slzami v očiach zopakoval, že mu je to ľúto a urobil chybu. Ako jediné možné správne riešenie preto považuje definitívny odchod z Farmy. Na stole nechal vstupenku do zlatého týždňa, vraj ju majú dať niekomu, kto si ju zaslúži. Píše televízia v oficiálnom predstavení emotívnej epizódy.

Farmu sa rozhodol opustiť favorit tejto série -... Foto: TV Markíza
farma, adam, Farmu sa rozhodol opustiť favorit tejto série - Adam.
električka Petržalka Čítajte aj Nová električková trať do Petržalky mešká. Tento rok dokončená nebude, budúci rok je otázny

Adam bol divácky favorit, keďže od začiatku tejto série bol najväčší pracant a vybudoval celý statok s výrazne menšou pomocou ostatných. Ako to už býva, v reality šou, väčšinou, nevyhrá dlhodobý favorit a v závere prichádzajú nečakané zvraty. Stalo sa to aj teraz. Fanúšikovia relácie na sociálnych sieťach sú však zhrození správaním vybraných účastníkov Farmy. Jednoznačne hovoria o šikane zo strany Mirky, Lucie, Denisa, ktorí najviac burcovali proti Adamovi a tlačili naňho, aby ho psychicky ešte viac ponížili a pritlačili k stene. Divácke antipatie voči vybraným účastníkom nabrali veľké rozmery, čo sa im nehodí, keďže veľké finále je na rohom.

prison break, michael scoffield, Čítajte aj Neuveriteľné: Seriál, ktorý sledoval celý svet, by sa mal vrátiť. Hlavný hrdina v ňom odmieta hrať

Ďalšie reakcie a prekvapujúce reakcie Azry a Emy, ktoré ukázali svoju úplne inú tvár plnú pochopenia uvidia diváci v utorok o 21:55 na Markíze. Nič to však nemení na tom, že Farma bude mať iného víťaza, ako si mnohí predstavovali po Adamovom odchode.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Farma 15