Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza šokujúco zmenila pravidlá hry: V tejto šou nie je nič garantované, otrasie sa v základoch

Nadchádzajúca séria Farmy prináša nečakanú zmenu pravidiel, o ktorej sa súťažiaci dozvedia až po príchode. Televízia zmenila pravidlá tak, že na konci víťaz nemá garantovanú výšku výhry. V minulosti si víťaz Farmy odniesol 75-tisíc eur.

01.09.2023 06:00
farma 15, farma, Foto:
Nových farmárov čaká poriadne studená sprcha. Na začiatku súťaže sa dozvedia, že výška výhry nie je garantovaná.
debata
mama na prenájom, Čítajte aj Nekonečná letná pauza sa končí! Vieme, ako bude pokračovať Mama na prenájom

Jubilejná 15. séria Farmy štartuje na Markíze už v pondelok, 4. septembra. Tentokrát to na statku bude o „súboji generácií“, o atraktívnu finančnú výhru tak zabojujú farmári, ktorí budú rozdelení do troch skupín podľa ich veku. Každá zo skupín sa narodila v inom období a práve Farma ukáže, ktorá z nich na statku uspeje – bude to generácia X, narodená pred rokom 1989, generácia Y – deti 90-tych rokov, alebo najmladšia generácia Z, narodená po roku 2000?

jana kovalčíková, možné je všetko, Čítajte aj Šokujúce jesenné zmeny na Markíze: Prekvapujúce obsadenie veľkej šou a to nie je všetko!

„Jedna z najväčších zmien je, že výhra nie je garantovaná. Každé euro, ktoré si víťaz odnesie si budú musieť farmári zaslúžiť spoločnou prácou. Ak sa rozhodnú, že sa budú flákať a prestanú pracovať, mince od Martina nedostanú, a tým pádom výhra môže byť oveľa nižšia ako bola minulé roky. Na druhej strane, keď zamakajú, budú sa správať dobre a nebudú porušovať pravidlá, tak výhra môže byť oveľa vyššia,“ hovorí režisér Farmy Lukáš Kodoň.

Najmladšia generácia vo Farme 15! Fotogaléria - 5 fotiek Všetky fotky
AZRA SOKIRA v 15. sérii Farmy.
možné je všetko, Čítajte aj Jeseň na Markíze: Návrat najväčších diváckych hitov a veľký risk s úplne novou ťažiskovou šou

Zmenená výška výhry bude prekvapením nielen pre divákov, ale aj pre samotných farmárov, ktorý sa ju aj nový mechanizmus odmeňovania dozvedia až v prvý deň svojho pobytu na statku.

Okrem toho si Alica pripravila pre súťažiacich rôzne dilemy. Farmári tak budú postavení pred rozhodnutia či získať osobnú výhru (napríklad stať sa farmárom týždňa) alebo radšej zvýšiť stav výherného konta pre víťaza Farmy 15.

Stredná generácia vo Farme 15! Fotogaléria - 5 fotiek Všetky fotky
SÁRA VRABLECOVÁ v 15. sérii Farmy,
Možné je všetko Čítajte rozhovor Dangl o novej hviezdnej šou Markízy: Je to čistokrvná zábava, dlhé roky som ju chcel robiť

Na Farme budú tento rok bojovať proti sebe tri skupiny farmárov, rozdielnej generácie a tým pádom tu bude aj nový spôsob eliminácie. Spôsob vyraďovania sa trošku skomplikuje, nebude také jednoduché robiť stratégie ako voľakedy keď sa rozhodovalo medzi mužským a ženským duelom.

Najstaršia generácia vo Farme 15! Fotogaléria - 5 fotiek Všetky fotky
ROMAN ZÁLEŽÁK v 15. sérii Farmy.

Rozdelenie podľa pohlavia sa tento rok úplne zrušilo a budú proti sebe bojovať skupiny ako generácie, čo prinesie divákom oveľa atraktívnejšie vyraďovanie, ktorá bude napínavá počas dvoch dní. V piatkovej epizóde diváci uvidia prvú časť eliminácie – Boj o záchranu a v nedeľnej časti duel, čo znamená, že súťažiaci budú musieť oveľa viacej bojovať a oveľa menej robiť stratégie a intrigy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #televízna sezóna 2023/2024 #Farma 15