Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Obľúbili ste si seriál Veľké malé klamstvá? Na obrazovky prichádza novinka od jeho tvorcov

Dramatická miniséria Láska a smrť vznikla podľa skutočných udalostí. Pozrite si trailer.

26.04.2023 06:00
elizabeth-olsen Foto:
Elizabeth Olsen v hlavnej úlohe seriálu Láska a smrť (Love & Death).
debata
markíza, tv markíza, Čítajte aj Markíza potvrdila jesenné vysielanie tohto programu: Na obrazovky sa dostane úplne nová šou

Dva hlboko veriace manželské páry chodia pravidelne do kostola a užívajú si život v texaskom malomeste. Idylku ukončí mimomanželský pomer jedného z nich, ktorý vyústi do brutálnej vraždy. A v americkom malomeste sa skôr odpustí vražda ako cudzoložstvo, aj keď pravda vyšla najavo po svojom.

star trek, discovery, Čítajte aj Nad ďalšou silnou seriálovou značkou sa zmráka: Definitívny koniec po piatich sezónach!
Elizabeth Olsen v hlavnej úlohe seriálu Láska a... Foto: HBO Max
Láska a smrť, Love & Death, Elizabeth Olsen Elizabeth Olsen v hlavnej úlohe seriálu Láska a smrť (Love & Death).

Streamovacia služba HBO Max uvádza nový seriál Láska a smrť (Love & Death), ktorý vznikol podľa skutočných udalostí. Zobrazuje príbeh Candy Montgomery, pravej katolíčky, milujúcej manželky a matky dvoch detí, ktorá jedného dňa zobrala do rúk sekeru a zavraždila ňou svoju kamarátku.

Pod strhujúcou drámou od tvorcov seriálov Veľké malé klamstvá (Big Little Lies) a Mala si to vedieť (The Undoing) sú podpísaní scenárista David E. Kelley a režisérka Lesli Linka Glatter. V hlavných úlohách sa predstavia Elizabeth Olsen a Jesse Plemons, ktorým sekundujú Lily Rabe, Patrick Fugit, Krysten Ritter, Tom Pelphrey, Keir Gilchrist a Elizabeth Marvel.

markíza, tv markíza, Čítajte aj Markíza potvrdila jesenné vysielanie tohto programu: Na obrazovky sa dostane úplne nová šou
Nicole Kidman, Shailene Woodley a Reese... Foto: HBO Max
Veľké malé klamstvá, Big Little Lies Nicole Kidman, Shailene Woodley a Reese Witherspoon v seriáli Veľké malé klamstvá (Big Little Lies).

Nový sedemdielny seriál pod značkou HBO Original bude mať premiéru vo štvrtok 27. apríla, kedy budú uvedená prvé tri epizódy. Ďalšie budú nasledovať vždy po jednej až do 25. mája. Seriál je inšpirovaný knihou „Evidence of Love: A True Story of Passion and Death in the Suburbs“ a sériou článkov z časopisu Texas Monthly. Seriál bol taktiež vybraný na filmový a televízny festival SXSW 2023.

Nicole Kidman a Hugh Grant v seriáli Mala si to... Foto: HBO Max
Mala si to vedieť, The Undoing Nicole Kidman a Hugh Grant v seriáli Mala si to vedieť (The Undoing).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Elizabeth Olsen #Jesse Plemons #HBO Max #Láska a smrť