Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Na Netflixe sa čoskoro objaví české sci-fi prekvapenie. Film zaujal aj v zahraničí

Už čoskoro sa na Netflixe objaví český sci-fi film, ktorý si drží vysoké hodnotenia.

14.01.2024 00:00
Bod obnovy 02 Foto:
Vďaka bodu obnovy sa môžu ľudia oživovať.
debata

Na konci januára sa na Netflixe objaví české sci-fi, ktoré zožalo mimoriadny úspech nielen doma, ale aj v zahraničí. Film Bod obnovy si drží vysoké hodnotenie, oceňujú ho kritici aj diváci, ktorí ho videli v kinách na jeseň 2023.

Príbeh, ktorý sa odohráva v blízkej budúcnosti, jeho diváci porovnávajú s mnohými kultovými sci-fi filmami, svojím umiestnením do Prahy a jej okolia a vizuálnymi efektami je však unikátny a podporuje predstavivosť, ako by mohla naša spoločnosť vyzerať za necelých dvadsať rokov.

berlín Čítajte viac Premrštené očakávania, veľký tlak: Tento seriál trpí chybami, ktorým sa mohol vyhnúť

Vo filme sa predstavia Andrea Mohylová, Matěj Hádek či Karel Dobrý, zo slovenských hercov sa diváci môžu tešiť na Milana Ondríka a Richarda Stankeho.

Zábery zo sci-fi filmu Bod obnovy Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Filmu nechýbajú dramatické momenty.

Napínavý príbeh sa odohráva v roku 2041, keď technológia zaručí lepší život a ľudia budú môcť platiť za jeho predĺženie. Každý človek, ktorý zomrie neprirodzenou smrťou, má právo na oživenie. Stačí si každých 48 hodín pravidelne vytvárať digitálnu zálohu svojej osobnosti – bod obnovy. Existuje však hnutie, ktoré sa snaží túto zásadu sabotovať.

unavená žena, mladá žena Čítajte viac Virálne videá zmenili trh práce: Trend „lazy girl job“ ukazuje, ako bude vyzerať budúcnosť práce

Agentka Em má teraz v rukách prípad, v ktorom boli porušené základné pravidlá a bod obnovy obete bol vymazaný. Prípad nie je taký jednoduchý, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať, a jeho dôsledky siahajú až do najvyšších poschodí politických inštitúcií.

Pozrite si trailer, z ktorého je zrejmé, že pátranie bude prebiehať vo vizuálne atraktívnom svete blízkej budúcnosti, plnej futuristických budov a technológií:
Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Bod obnovy