Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Krotitelia duchov sa vracajú: Nový trailer sľubuje poriadnu dávku napätia

Poriadne studený front zaveje do kín už 21.3.2024.

31.01.2024 00:00
Krotitelia duchov: Mrazivá hrozba Foto:
debata

Fanúšikovia nesmrteľnej značky sa môžu tešiť na pokračovanie filmovej série. Už čoskoro sa môžeme tešiť na piaty film slávnej duchárskej komediálnej série pod názvom Krotitelia duchov: Mrazivá hrozba, ktorý nadväzuje na udalosti predchádzajúceho filmu Afterlife – po slovensky Dedičstvo.

Rodina Spenglerovcov sa sťahuje do New York City, do ikonickej požiarnej stanice, kde to všetko začalo. Spenglerovci pomáhajú pôvodným Krotiteľom, ktorí medzitým založili supertajné výskumné pracovisko, v ktorom študujú rôzne duchárske a démonické hrozby.

Pri skúmaní posadnutých predmetov však objavia veľmi zvláštny artefakt, ktorý uvoľní starodávne temné sily. A tak uprostred horúceho júla život v New Yorku zamrzne, lebo mrazivá hrozba rozosieva ľadovú skazu a ochromujúci strach všade navôkol. Dokážu starí známi aj noví Krotitelia spoločnými silami poraziť vlastný strach a ľadové peklo?

Krotiteľov duchov, nových aj starých, spája viac než len odvaha čeliť nepríjemným prízrakom. Ich puto je hlbšie, a hoci už zvládli odvrátiť niekoľko apokalyptických hrozieb, tentoraz sa v New Yorku objaví staroveké nebezpečenstvo, ktoré ich spoluprácu a odhodlanie postaví pred dosiaľ nevídanú výzvu.

Ben Affleck (vľavo) a jeho kolega Matt Damon Čítajte viac Ben Affleck a Matt Damon mieria na Netflix: Ich novinka má obrovský potenciál

Priaznivci ikonickej značky sa môžu tešiť na herecké obsadenie – v úlohe Garyho a Callie opäť uvidia Paula Rudda (Ant-Man) a Carrie Coon (The Gilded Age). Jej syna Trevora hrá Finn Wolfhard (Stranger Things) a dcéru Phoebe zase Mckenna Grace (Gifted, Captain Marvel). Samozrejme nemôžu chýbať starí známi Bill Murray, Dan Aykroyd či Ernie Hudson. Smutným faktom je, že títo Krotitelia vznikli bez nedávno zosnulého úspešného režiséra Ivana Reitmana, ktorý bol pôvodom z Československa. Pred 40 rokmi režíroval prvý film série a na ostatných sa podpísal ako režisér alebo producent. Tvorcovia piaty film série venovali práve jeho pamiatke.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Krotitelia duchov