Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Ben Affleck a Matt Damon mieria na Netflix: Ich novinka má obrovský potenciál

Novinka Animals má potenciál získať si popularitu - stojí totiž za ňou skvelé duo - Ben Affleck a Matt Damon.

29.01.2024 10:43
Ben Affleck (vľavo) a jeho kolega Matt Damon Foto: ,
Herec Ben Affleck (vľavo) a jeho kolega Matt Damon na premiére filmu Air, ktorá sa konala v rámci filmového festivalu South by Southwest Film & TV Festival.
debata

Úspešná dvojica je späť – Ben Affleck bude režírovať a Matt Damon si zahrá hlavnú úlohu vo filme, do ktorého vkladá Netflix veľké nádeje. Úplne nový thriller, ktorý napísali Colin McIntyre a Billy Ray, už čoskoro budú môcť vidieť všetci predplatitelia Netflixu. Novinka sa volá Animals.

Griselda Čítajte viac Drogová kráľovná Griselda vtrhla na Netflix: Ukáže vám, ako to vyzerá, keď svet narkotík ovládne žena

Je to len druhýkrát, čo sa Damon objavil vo filme režírovaného Affleckom: V roku 2023 si vo filme Air Damon zahral hľadača talentov Nike Sonnyho Vaccara, ktorý získal Michaela Jordana a uzavrel s ním prelomovú sponzorskú zmluvu.

Damon a Affleck majú za sebou hneď niekoľko úspešných spoluprác – ich scenár filmu Good Will Hunting získal dokonca Oscara za najlepší pôvodný scenár.

netflix Čítajte viac Netflix oznámil zdražovanie: V prípade jedného balíčka ide o desiatky percent

V rozhovore s Chrisom Wallaceom Damon vysvetlil, prečo budeme môcť vidieť jeho spoluprácu s Affleckom častejšie. Môže za to vraj to, že videl dokument o Beatles a zaujala ho scéna, kde sa kapela na streche v Londýne rozhodla, že to bolo naposledy, čo spolu hrali. Damon vraj potom zavolal Affleckovi a povedal mu, aké vzácne je, že im to tak dobre funguje a navrhol mu, aby spolu pracovali častejšie. Diváci sa tak majú na čo tešiť.

V tomto prípade sa Affleck bude zrejme venovať výhradne réžií, vo filme sa pravdepodobne neobjaví ani v menšej úlohe. Spolu s Damonom sú aj producentmi tohto filmu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Matt Damon #Ben Affleck #Air #Animals