Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nová komédia so Žilkovou aj Lábusom tvrdí: Keď neviete, ako to povedať, povedzte to psom

Do sveta psíčkarov vás zoberie nová komédia Povedz to psom.

11.06.2022 06:00
povedz to psom, Veronika Zilkova, Berenika... Foto:
Veronika Žilková (vľavo) a Berenika Kohoutová v komédii Povedz to psom.
debata

Len nedávno uviedol český režisér Robert Sedláček svoj oceňovaný krimitriler Premlčané s Karlom Rodenom v hlavnej úlohe. Začiatkom júla mieri na veľké plátna ďalší film, tentoraz pôjde o romantickú komédiu, ktorá vás zoberie do sveta psíčkarov.

Snímka nakrútená podľa scenára úspešnej autorky Ireny Obermannovej predstaví zopár ľudských aj psích príbehov. Hlavnou hrdinkou filmu je tridsiatnička Dita (Berenika Kohoutová), ktorá už vie, čo chce od života. Predstava budúcnosť, v ktorej jasne figuruje manžel a dieťa, zrazu ale mení kontúry, keď sa s ňou priateľ Filip rozíde. Nechýba jej psa, hoci ho nikdy nechcel. Proti svojej vôli sa stane členkou komunity psíčkarov, ktorá sa jej predtým zdala šialená.

JURASSIC WORLD DOMINION, Čítajte aj Toto rozhodne nie je dinosaurie šialenstvo! Jurský svet sa, našťastie, končí...

Nemá rada celé to „haló“ okolo psov, ktoré robia ich majitelia a úplne zo všetkého najviac neznáša psie výkaly. Hneď na úvod do jedného šliapne. Prinesie jej to šťastie, ako sa hovorí?

Úlohu suseda Petra, ktorý ako majiteľ psa s hlavnou hrdinkou Ditou prežíva jej psíčkarske začiatky, stvárnil Štěpán Benoni, jej najlepšiu kamarátku hrá Hana Vagnerová, expriateľa si zahral Igor Orozovič. V úlohe excentrickej matky sa predstaví Veronika Žilková a vo filme si zahrali aj Taťjana Medvecká a Jiří Lábus.

Amelia z Montrmartru Čítajte aj Spomínate si na ňu? Amélia prichádza z Montmartru po 21 rokoch znovu do kín

Film Povedz to psom vám ukáže, ako môže jeden pes úplne zmeniť životnú cestu človeka. Snímku uvidíte v kinách od 7. júla, pozrite si zatiaľ trailer:

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Veronika Žilková #Berenika Kohoutová #Povedz to psom