Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Máte radi mrazivé príbehy Stephena Kinga? Sme zvedaví, ako sa vám bude páčiť tento!

Výchova dieťaťa, ktoré vás môže spopolniť…

zväčšiť Andy (Zac Efron) a Charlie (Ryan Kiera... Foto: Ken Woroner/Universal
Firestarter, Zac Efron Andy (Zac Efron) a Charlie (Ryan Kiera Armstrongová) vo filme Podpaľačka.

Tajná vládna agentúra, ktorá sa špecializuje na vyhľadávanie a kontrolu podobných výnimočných ľudí, ide samozrejme po Charlie, a preto je rodina neustále na úteku. Stačí jeden malý incident, aby sa Charlie dostala do ich hľadáčika, a nie je ľahké sa z neho dostať. Okrem toho sa títo ľudia nehanbia používať násilie, dokonca ani vražda pre nich nie je veľkým problémom. Proti sebe však majú zúfalých rodičov, ktorí sú ochotní obetovať čokoľvek, aby ochránili svoje dieťa, a dievča, ktoré naozaj nechcete rozčúliť, ak nemáte na sebe hasičský oblek.

Film roka, Penelope Cruz Čítajte aj Sú filmové hviezdy primadony? Film roka s Penelope Cruz tento názor vôbec nevyvracia

Podpaľačka vznikla v produkcii štúdia Blumhouse (Neviditeľný, Halloween) a oscarového producenta Akivy Goldsmana (Ja, legenda, Constantine). Režisér Keith Thomas sa rozhodol nakrútiť film Podpaľačka ako thriller s nadprirodzenými prvkami, pričom sa snažil byť čo najrealistickejší. „Snažil som sa čo najúprimnejšie ukázať, ako vychovávať dieťa, ktoré vás dokáže spáliť na popol, kedykoľvek sa nahnevá. Chceli by ste mať doma takého tínedžera?“, hovorí režisér.

Pozrite si trailer k filmu Podpaľačka, ktorý príde do slovenských kín už 12. mája:

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Zac Efron #Stephen King #Podpaľačka