Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Sú filmové hviezdy primadony? Film roka s Penelope Cruz tento názor vôbec nevyvracia

Do kín príde onedlho snímka, ktorá má na prestížnom filmovom portáli hodnotenie 100%.

17.04.2022 09:58
Film roka, Penelope Cruz Foto:
Penelope Cruz v snímke Film roka.
debata

Penélope Cruz, Antonio Banderas a Oscar Martínez sa spolu pokúsia natočiť najlepší film v dejinách. Ak ste si mysleli, že filmári a filmové hviezdy sú neznesiteľné primadony, Film roka vám túto predstavu nevyvráti.

Hravá a jemne bizarná snímka Film roka sa vlani predstavila na festivaloch v Toronte či v Benátkach a vďaka skvelým ohlasom kritikov aj filmových divákov má na serveri Rotten Tomatoes fantastické hodnotenie 100%.

Penélope Cruz, Antonio Banderas a Oscar Martínez si v tejto komédii strieľajú sami zo seba, zo svojich kolegov aj z celého filmového sveta.

FANTASTIC BEASTS: THE SECRETS OF DUMBLEDORE Čítajte aj Nový film od J.K.Rowlingovej zožal kritiku, nielen pochvaly. Prečo je to tak a čo si myslíme o novinke?

Penélope Cruz sa predstaví ako slávna a excentrická režisérka, ktorá dostala úlohu nakrútiť zaručene najlepší film všetkých čias. Má neobmedzený rozpočet a veľké umelecké ambície, avšak tou najväčšou výzvou pre ňu bude skrotiť dvoch hercov v hlavných úlohách. Antonio Banderas ako slávna, egocentrická filmová hviezda a Oscar Martínez ako prehnane umelecký charakterový herec sa totiž navzájom nemôžu vystáť.

Všetci traja tvoria filmovú zostavu snov s veľkým talentom a ešte väčším egom. Dokážu však spolu vydržať až do poslednej klapky bez toho, aby sa navzájom pozabíjali?

Španielsko-argentínsku komédiu nakrútilo známe argentínske režisérske duo Mariano Cohn a Gastón Duprat.

Snímka Film roka príde do slovenských kín 26. mája, pozrite si upútavku so slovenskými titulkami:

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Penelope Cruz #Antonio Banderas #film roka