Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Novinky na HBO: Oscarový film, love story, akcia aj snímky pre náročnejších

Ihla v kôpke sena

Už dostupné na HBO Go

Ak má láska podobu uzatvoreného kruhu, čo by ste urobili, aby ste sa spojili so svojou spriaznenou dušou? Oscarový režisér John Ridley prináša napínavý milostný príbeh odohrávajúci sa v blízkej budúcnosti. Nick a Janine (na Oscara nominovaní Leslie Odom Jr. a Cynthia Erivo) sú milujúci sa manželia, ktorí vedú idylický život. Kým sa neobjaví Janinin bývalý manžel (Orlando Bloom), aby sa ich za pomoci Nickovej priateľky z vysokej školy (Frieda Pinto) pokúsil rozdeliť. Nickova spomienky sa pomaly vytrácajú a on sa musí rozhodnúť, čo je ochotný obetovať, aby si udržal – alebo nechal odísť – všetko, čo miluje. Vydrží láska aj v budúcnosti, kde je čas premenlivý a celý život môže byť len ilúzia?

Dont look up2 Čítajte aj Lesk a bieda Don't Look Up. Čo chýba najúspešnejšiemu film Netflixu posledných týždňov k dokonalosti?

32. august na Zemi

Už dostupné na HBO Go

Romantická dráma z roku 1998, za ktorou stojí kanadský režisér Denis Vellieneuve (Duna). 32. augusta prežije 26-ročná Simone Prévost autonehodu. Po stretnutí s vlastnou smrteľnosťou opúšťa kariéru modelky, zruší plánovanú cestu do Talianska a rozhodne sa mať dieťa. O pomoc požiada svojho najlepšieho priateľa Philippa, ktorý súhlasí za podmienky, že dieťa „stvoria“ v púšti. Výlet do Salt Lake City je začiatkom mnohých náhodných katastrof, ktoré im navždy zmenia život.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Liam Neeson #HBO Go