Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Novinky na HBO: Oscarový film, love story, akcia aj snímky pre náročnejších

Pozrite si, aké filmy pribudli alebo sa v najbližších dňoch dostanú na HBO a HBO Go.

17.01.2022 10:39
HBO jan Foto:
Novinky na HBO.
debata

Judáš a čierny mesiáš

Už dostupné na HBO Go

Film, ktorý bol vlani ovenčený dvoma Oscarmi. Ide o príbeh z napätého sklonku šesťdesiatych rokov minulého storočia, kedy v Spojených štátoch vrcholili akcie hnutia za občianske práva a na čele FBI stál radikálny J. Edgar Hoover (Martin Sheen). Informátor FBI William O‘Neal (LaKeith Stanfield) sa infiltruje do illinoiskej pobočky Strany čiernych panterov, aby sledoval ich charizmatického vodcu Freda Hamptona (Daniel Kaluuya). Obratný O’Neal ľahko manipuluje svojimi kolegami i tými, pre ktorých pracuje, najmä zvláštnym agentom Royom Mitchellom (Jesse Plemons). V jednej zásadnej veci však tápe: mal by sa postaviť na stranu dobra, alebo má Čiernych panterov za každú cenu zničiť, ako to požaduje sám riaditeľ FBI – J. Edgar Hoover?

Milostné historky

(Festivalový názov: Veci, ktoré vravíme, veci, ktoré robíme)

Už dostupné na HBO Go

Napriek prísľubu spoločne strávenej dovolenky s priateľom Françoisom na francouzskom vidieku zostáva tehotná Daphné sama, len v spoločnosti jeho bratranca Maxima. François musel narýchlo odísť do Paríža, aby zastúpil chorého kolegu. Počas štyroch dní sa Daphné a Maxim pomaly spoznávajú a prvotnú nesmelosť strieda intimita, ktorú dvojica cez rozprávanie o milostnom živote postupne zdieľa. Ukazuje sa, že ak ste v láske otvorení, vstúpi bez vášho života bez zaklopania…

Mnichov Čítajte aj Aké filmy pribudnú na Netflixe: Historická dráma, Havel aj nová verzia Známych neznámych

Chlapec od veľrýb

Už dostupné na HBO Go

Leška žije v odľahlej dedinke v Beringovom prielive medzi Čukotkou a Aljaškou. Rovnako ako väčšina ostatných mužov pracuje ako veľrybár a vedie jednotvárny život na východe Ruska. Do dedinky práve dorazil internet a prevažne mužská časť populácie sa po večeroch stretáva, aby sledovala tancujúce dievčatá na erotických webových stránkach.

popelka, tri oriešky pre popolušku, Čítajte aj Najsledovanejšie programy Jojky v roku 2021: Hitom je vianočná klasika a nielen to!

Pre Leška to, na rozdiel od ostatných, nie je iba zábava, berie to vážne. Na internete sa zoznámi s krásnou mladou Američankou a zamiluje sa do nej. Túži ju spoznať a tak sa rozhodne vybrať smerom na Aljašku, aby ju vypátral. Rozdiel medzi realitou a predstavami je priepastný…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Liam Neeson #HBO Go