Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Temný hrdina sa vracia do Gotham City. Pozrite si trailer!

Robert Pattinson v prvej upútavke na nového Batmana.

18.10.2021 08:26
Batman Foto:
Robert Pattinson ako Batman.
debata

Na reštart Batmana čakajú fanúšikovia dlho, čo nové môže tentoraz prísť? Počas víkendovej akcie DC FanDome predstavili nový trailer k filmu The Batman, ktorý má prísť budúci rok a vyzerá to, že bude riadne temný.

Nový Batman v podaní Roberta Pattinsona prichádza bojovať so zločinom a chystá pomstu. Prvé zábery z chystaného veľkofilmu pod taktovkou režiséra Matta Reevesa sľubujú až takmer hororový zážitok. Batman pôsobí omnoho drsnejšie, než v predchádzajúcich filmoch.

pán profesor, tomáš maštalír, Čítajte aj Toto zabolelo! Pán profesor skopnutý na svoje minimá, Sestričky naďalej dole

Trailer predstavuje v mnohých záberoch aj Selinu Kyle známu ako Catwoman, ktorú stvárnila Zoë Kravitz a približuje aj jej vzťah s Batmanom. „Kto si pod tou maskou?“ pýta sa mačacia žena na streche muža v netopierom obleku. „Som pomsta,“ odpovedá jej nový Batman, v ktorom sa nahromadil hnev a zúri.

„Nemá celkom kontrolu nad svojou osobnosťou. Deliaca čiara medzi tým, kedy je Batmanom a kedy Bruceom, nie je veľmi jasná. Ale keď si nasadzuje masku, presne vie, čo robí, " povedal hlavný predstaviteľ Batmana alias Brucea Wayna, herec Robert Pattinson. "Celkom sa mi páči tá myšlienka, že je tak trochu bez kontroly. Nemá celkom zadefinované, čo je Batman. Stráca sa v tom,“ povedal pred komiksovými fanúšikmi na podujatí DC Fandome Pattinson.

Macaulay Culkin Čítajte aj Ten chlapec je na Vianoce zase sám doma. Aké bude nové pokračovanie nesmrteľnej klasiky?

Vo filme, ktorý sa zameriava na mladšiu verziu postavy, ktorá začína svoj boj so zločinom, sa predstavia aj ďalšie hviezdy. V úlohe tučniaka napríklad uvidíme Colina Farrela, Alfreda si zahral Andy Serkis.

Nový film The Batman prichádza do kín 3. marca 2022. Pozrite si trialer:

The Batman príde do kín 3. marca 2022.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Robert Pattinson #oseriáloch #The Batman