Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Česká verzia Lásky nebeskej príde do kín už v novembri. Aj s miláčikom Richardom Krajčom!

Vianočný film Želanie pre Ježiška príde do kín už v polovici novembra. Pozrite si trailer, či sa je na čo tešiť.

19.09.2021 07:00
Krajco Foto:
Richard Krajčo vo vianočnom filme Želanie pre Ježiška.
debata

Vianočný príbeh odohrávajúci sa počas jedného dňa, v ktorom sa prelínajú viaceré ľudské osudy. Už ste o takom niečom počuli? Áno, známy film Láska nebeská, v ktorom hlavnú úlohu stvárnil Hugh Grant a ktorý sa stal vianočnou klasikou, bude mať českú konkurenciu. Nový sviatočný film Želanie pre Ježiška príde do kín s predstihom, už 11. novembra.

V snímke, ktorú režíruje slovenská režisérka Marta Ferencová, sa objavia mnohí známi účinkujúci. Napríklad Richard Krajčo, Hana Vagnerová, ale aj „naša“ Táňa Pauhofová, ďalej obľúbení herci Jaroslav Dušek, Eva Holubová, Matěj Hádek či Anna Polívková.

Film Chyby Čítajte aj Čo nové v kinách? Francúzska komédia, dráma s utajeným pohrebom aj nový film režiséra seriálu Most!

„Pekných, obyčajných príbehov, pri ktorých sa môžete len tak usmievať, veľa nie je. Ja nie som celkom rozprávkový typ a tak práve filmy ako Želanie pre Ježiška sú pre mňa taká vhodná alternatíva. Taká rozprávka pre dospelých. Tú človek občas potrebuje, aby zistil, že veci sú ešte v poriadku," povedal Richard Krajčo, ktorý si vo filme zahral moderátora Mikuláša.

Upútavka k filmu Želanie pre Ježiška.

Na pľaci sa počas nakrúcania stretol napríklad s českou herečkou Elizavetou Maximovou. „Dúfam, že to bude taký hovädzí vývar pre dušu. Že zahreje, pohladí, dojme,“ hovorí o snímke herečka Elizaveta Maximová, stvárňujúca postavu Nely.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Richard Krajčo #oseriáloch #Želanie pre Ježiška