Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Toto bude rozlúčka plná smiechu, sĺz a sexu! Hit od Netflixu ponúkne posledné časti

Sex Education sa lúči. Netflix od 21. septembra uvádza poslednú, štvrtú sériu.

21.09.2023 06:00
sex education, Foto:
Sex Education sa s fanúšikmi rozlúči so 4. sériou.
debata

Koniec seriálu možno nie je až takým prekvapením, keďže trieda v Moordale dospeje do maturitného ročníka a ich cesty sa napokon rozídu.

jurský svet, Čítajte aj Šialená ponuka na obzore: Táto streamovacia služba dáva na frak najväčšej konkurencii

Tvorcovia nechceli príbeh umelo naťahovať a tak sa rozhodli, že štvrtá séria bude rozlúčková. Toto rozhodnutie ide ruka v ruke aj s rozhodnutím viacerých hercov, že zo seriálu odídu. Niektorí sa už neobjavia v najnovšej sérii.

Kto teda nebude súčasťou 4. série? Prvou je herečka Rakhee Thakrar, ktorá hrala milú, zdanlivo nesmelú učiteľku Emily Sands. Thakrak dopĺňajú ďalšie tri herečky! Patricia Allison (Ola), Tanya Reynolds (Lily) a Simone Ashley (Olivia), ktorá je novou hviezdou iného seriálu od Netflixu – Bridgerton.

Václavské námestie Čítajte aj Pražský Václavák bude o pár rokov vyzerať úplne inak. Po 40 rokoch sa na námestie vrátia...

Aby toho nebolo málo, svoj odchod oznámil aj herec Ncuti Gatwa (Eric) a Emma Mackey (Maeve). Obaja sú síce súčasťou štvrtej série, ale ak by Netflix potvrdil piatu sériu, neboli by jej súčasťou. Zrejme aj to prispelo k rozhodnutiu ukončiť Sex Education so všetkými najväčšími hviezdami a príbehom, ktorý uspokojí všetkých fanúšikov.

„Nebolo to ľahké rozhodnutie, ale ako sa vykryštalizovali témy a príbehy novej sezóny, bolo jasné, že je ten správny čas na rozlúčku,“ napísali tvorcovia v oficiálnom vyhlásení. Tvorcovia sľubujú naozaj zbesilú poslednú sériu plnú humoru, šialených scénok a zápletiek.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Sex Education