Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Chcete poriadny vianočný seriálový maratón? Stačí mať k dispozícii túto streamovaciu službu

Tento rok sa poriadne blysla streamovacia služba Apple TV+ a ponúkla viaceré bombastické série. Vianoce sú ideálny čas spraviť si poriadne seriálový maratón.

24.12.2023 06:00
The Buccaneers, Foto:
Ak máte predplatenú streamovaciu službu Apple TV+, tak máte možnosť užiť si poriadny seriálový maratón.
debata

1. The Morning Show – 3. séria

Presne po dvoch rokoch sa najväčší hit Apple TV+ vráti s treťou sériou! Jeden z najočakávanejších seriálov tohto roka je tretia séria hitu s Jennifer Aniston a Reese Witherspoon! Tvorcovia v druhej sérii sa rozhodne nedržali skrátka a nové časti sľubujú opäť vybičovaný dej a skvelé herecké výkony a najmä, pohľad do falošného a povrchného šoubiznisu!

Tri oriešky pre Popolušku Čítajte aj Veľký vianočný súboj o diváka sa začína! Aké sviatočné filmy a rozprávky prinesú televízie?

2. Invasion – 2. séria

Tento seriál rozdeľuje fanúšikov sci-fi. Jeden tábor ho velebí, druhý hejtuje. Pravdou je, že je to úplne inak poňaté sci-fi, na aké sme boli zvyknutí. Nie je to prvoplánový seriál, kde od začiatku decimujú mimozemšťania Zem. Príbeh sa začína nenápadne, „posledným dňom Zeme“, keď ešte všetci žili v sladkej nevedomosti. Tajomné udalosti šíriace sa po planéte dávajú tušiť, že sa niečo deje. Seriál ukazuje príbehy vybraných jednotlivcov. Treba sa do deja vhĺbiť, dôverovať tvorcom, že predvedú skvelý príbeh a on sa dostaví!

witcher, zaklínač, henry cavill, Čítajte aj Najhoršie seriály roka 2023: Toto bolo naozaj peklo, všetkému kraľuje hit od Netflixu

3. Foundation – 2. séria

Dej hovorí príbeh o galaktickom Impériu, ktoré „žije“ a tvrdo vládne už 12-tisíc rokov, lenže čoraz častejšie sa hovorí o prichádzajúcej zmene. To len podčiarkne vedec a matematik Hari Seldon (Jared Harris), ktorý vypočítal nezvratný rozpad Impéria a stáva sa vyvrheľom. Má však dokonalý plán, ako zachrániť zvyšky civilizácie a na základoch starých časov vybudovať novú, lepšiu, múdrejšiu spoločnosť.

bridgerton, Čítajte aj Najlepšie seriály roka 2023 podľa Mediakliku: Top chuťovky, ktoré prevalcovali celý svet

4. Monarch: Legacy of Monsters – 1. séria

Seriál nielenže mapuje deštrukciu, ktorú za sebou monštrá zanechali, ukáže aj zdecimovaný svet, ten sa nebude vládať neustále obnovovať, keďže pri súbojoch oblúd nezostáva kameň na kameni. Dej bude skúmať aj tajomnú organizáciu Monarch a jej členov s prekvapujúcimi prepojeniami na hlavné postavy. Spoločnosť tajne pôsobí vo svete a skúma monštrá a primárne jej cieľom nie je ochrana sveta.

5. Lessons in Chemistry – 1. séria

Lessons in Chemistry je malý klenot. Hlavnú úlohu stvárňuje herečka Brie Larson, ktorá sa v posledných rokoch zapísala do povedomia divákov ako superhrdinka Captain Marvel. V novom seriáli ukazuje svoje herecké kvality. Dej vráti divákov do 50-tych rokoch minulého storočia, keď panovalo presvedčenie o tom, kam patria ženy. Do kuchyne. Hlavná postava Elizabeth Zott je brilantnou chemičkou, špičkou v obore. Avšak v ceste jej kariéry stoja muži. Tvorcovia bez škrupúľ ukázali šovinizmus, patriarchát, diskrimináciu. Elizabeth sa však vynájde. Skončí síce v kuchyni, tam kam žena patrí, no využije to svoj prospech.

Stáva sa kuchárskou megahviezdou, ktorá prebúdza v ženách presvedčenie o tom, že môžu mať všetko, čo chcú – kariéru, deti, rodinu a byť šťastné. Vďaka jej televíznej šou, ktorú sledujú milióny môže predvádzať v kuchyni rôzne pokusy a zároveň mení vtedajšie USA od základov.

6. The Buccaneers – 1.séria

Toto bude ďalší Bridgerton! Streamovacia služba Apple TV+ sa chce zviesť na úspechu konkurenčného Netflixu a už 8. novembra uvedie drámu inšpirovanú históriou – The Buccaneers. Skupina mladých Američaniek prichádza do Anglicka na honosný bál, kde ich čaká nielen láska, ale veľké drámy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Apple TV Plus #Vianoce 2023