Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Rozbaľte si predčasný vianočný darček! Netflix prináša tretiu sériu svojho megahitu

Nové pokračovanie komediálneho hitu Emily in Paris je dostupná na Netflixe od 21. decembra.

21.12.2022 06:00
emily in paris, Foto:
Tretia séria obľúbeného hitu Emily in Paris dorazí už 21. decembra.
debata

Hoci dvojka končila otvoreným koncom, keď sa hlavná hrdina musela rozhodnúť, akým smerom sa jej život bude uberať. Buď zostane v Paríži alebo sa vráti späť do USA. Všetkým asi bolo jasné, aká bude jej voľba… Emily je stále v Paríži, kde si plnými dúškami užíva dobre rozbehnutú kariéru, módu, gastronómiu a komplikácie v láske.

Takto vyzerá tretia séria hitu Emily in Paris Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Prvý záber z tretej série Emily in Paris.
dunaj, dunaj k vašim službám, Monika Hilmerová Čítajte aj Unikátny seriál Markízy pozná dátum štartu: O čom bude nová historická novinka?

Netflix zverejnila aj plnohodnotný trailer k novej desiatke epizód a Emily čakajú naozaj ťažké časy, keďže je rozpoltená medzi svojou lojalitou k Madeline v Savoir a Sylviiným novým obchodným podnikom, takže namiesto toho, aby sa rozhodla, kde chce pracovať, Emily tajne plní dvojitú povinnosť.

Aj v osobnom živote je Emily na križovatke so svojím priateľom Alfiem (Lucien Laviscount) a skutočnou láskou Gabrielom, ktorý sa na konci minulej sezóny presťahoval k svojej priateľke Camille. Ale všetky túžobné pohľady medzi ním a Emily, o ktorých sa priznal, že mu zmenili život, hovoria iný príbeh o tom, kto je skutočne v Gabrielovom srdci.

kriminálka kraj, Čítajte aj Najväčšie seriálové sklamanie Jojky roka 2022: Ani prémiový program neprilákal davy

Rok po tom, ako sa Emily presťahovala z Chicaga do Paríža za prácou snov, sa ocitla na zásadnej križovatke v každom aspekte svojho života. Emily, ktorá čelí dvom veľmi odlišným cestám, sa bude musieť rozhodnúť, kde presne leží jej lojalita – v práci a vo svojom romantickom živote – a čo tieto rozhodnutia znamenajú pre jej budúcnosť vo Francúzsku, a pritom sa bude musieť naďalej ponoriť do dobrodružstiev a prekvapivých zvratov, ktoré život v Paríži poskytuje.

Nová séria sľubuje všetko, čo na tomto seriáli majú všetci radi – poriadny oddych, krásny Paríž, dámy potešia módne kúsky a nefalšovaná romantika. Dobrou správou je, že Emily in Paris už teraz má istú 4. sériu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Emily in Paris #Vianoce 2022