Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka sa vo veľkom chystá na jeseň: Toto sú prvé informácie o novej sérii Talentu

Jojka hlási hotovo! Jubilejná desiata séria Talentu je nakrútená. Už na jeseň sa môžete tešiť na kopec prekvapení.

11.07.2022 06:00
talent, Foto:
Nová séria sa objaví na obrazovkách Jojky v septembri.
debata (1)
Na telo - foto Čítajte aj Viditeľný politik, kvalitný politik? Tieto tváre sa najviac prihovárali Slovákom cez televízne obrazovky

Už začiatkom septembra by mala na televízne obrazovky vtrhnúť ďalšia séria šou Česko Slovensko má talent, ktorá tradične vzniká v spolupráci s českou Primou. Tento rok čaká divákov obľúbenej šou viacero noviniek a prekvapení. Tvorcovia sa rozhodli do jubilejnej sezóny vniesť svieži vietor a postupne budú odhaľované nové elementy, ktoré zabehnutý formát spravia ešte viac atraktívnym ako po minulé roky. Víťaza čaká finančná odmena vo výške 40-tisíc eur.

hbo max, hbo, Čítajte aj Šok pre divákov HBO: Pripravte sa na veľké škrty na streamovacej platforme

Pozitívnou správou je, že zostava pred kamerou zostáva nezmenená. Moderátormi sú znova David Gránsky a Jasmina Alagič. Moderátor David Gránský má talent rád, no na natáčanie odchádzal ťažšie, pretože musel odísť od novonarodeného syna Matea. „Natáčanie sme mali vždy skôr, tak som trošku dúfal, že to vyjde tak, že prvé dni budem so svojom synom. Žiaľ, vyšlo to inak,“ dodal moderátor.

Natalie Portman, Chris Hemsworth, thor 4. Čítajte aj Nová marvelovka je zbesilá jazda: Thor srší humorom, iróniou. Stačí to na pobavenie?

A čo jeho moderátorska parťáčka Jasmína Alagič? Tá oslavovala jej narodeniny práve na natáčaní. Od štábu dostala nielen donuty, ale aj veľkú kyticu a to, že oslavuje jej 33. narodeniny práve na natáčaní jej špeciálne nevadilo. Ako darček si mohla na chvíľku vyskúšať porotcovké kreslo, keď jej pri nástupe každý z porotcov daroval tanec.

Exkluzívny pohľad na novú sériu Talentu na Jojke! Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Prvý pohľad do zákulisia desiatej série šou...

Diváci sa môžu tešiť na porotu v zložení: Jakub Prachař, Diana Mórová, Marta Jandová a Jaro Slávik. Absolútnym veteránom šou je Jaro Slávik, ktorý ako jediný zasadne do poroty po desiatykrát a stále ho účinkujúci vedia prekvapiť.

Martin Pyco Rausch Čítajte rozhovor MrPYCO: Robím všetko preto, aby ste na mojom profile dostali na niečo chuť

„Vždy ma vie niečo prekvapiť. Stále tu máme veľa talentov, ktoré tu ešte neboli. Buď vás šokujú niečím novým alebo niečím, čo poznáme, no oni to prepracujú do perfektnosti. A v desiatej sérii nebude chýbať ani jedno,“ teší sa porotcovský kat.

„Talent mám špeciálne rada, lebo sme tu veľmi dobrá partia ľudí, takže som sa na natáčanie veľmi tešila,“ neskrývala nadšenie Marta Jandová.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Česko Slovensko má talent #TV JOJ #televízna sezóna 2022/2023