Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Hviezda markizáckej Farmy má na krku problém: Polícia na ňu vydala zatykač

Polícia vyhlásila pátranie po bývalej finalistke Farmy.

01.03.2024 11:33
Polícia SR Foto:
debata (4)

Polícia vyhlásila pátranie po Nikole Ďuriš (rodným menom Komorová), ktorú si diváci môžu pamätať z reality šou Farma. Nikola Komorová bola finalistkou druhej série markizáckej Farmy.

Zatykač na ňu vydalo Okresné riaditeľstvo Policajného zboru Bratislava 2. Dôvodom vyhláseného pátrania je Príkaz na zatknutie podľa § 73 Trestného poriadku. Nikola sa však zjavne neschováva, naopak, na pátranie zareagovala na sociálnej sieti Instagram.

„Krásne ránko, normálne toto je primitívny štát. Neprevezmete si zásielku a normálne vás dajú do pátrania. Je toto normálne? Volám na políciu, vravím, to čo je? No musíte prísť podpísať a potom to vieme vymazať. Takže keď si neprevezmete zásielku, sa uvidíte v pátraní, ako keby som niekoho zabila," povedala na Instagrame.

„Tak toto je štát. Ja som tu za neprevzatie listu. Vás dajú do pátrania, toto je extrém, je mi zle z tohto štátu,“ napísala v komentári na Facebooku, kde polícia zverejnila pátranie.

Nikola Komorová mala už v minulosti problémy so zákonom, šoférovala totiž opitá. „Policajná hliadka dňa 8.7.2012 v skorých ranných hodinách na začiatku obce Opatovce v smere od letiska na Veľké Bierovce kontrolovala 21-ročnú vodičku z Bratislavy, ktorá viedla motorové vozidlo zn. VW Golf. Pri kontrole sa podrobila dychovej skúške na alkohol s pozitívnym výsledkom a to 0,63 mg/l. Vodičský preukaz pri kontrole nepredložila. Vodička sa dopustila trestného činu ohrozovania pod vplyvom návykovej látky, pričom jej hrozí trest odňatia slobody až na jeden rok,“ napísala v tom čase polícia.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #farma #polícia #Nikola Komorová